Hyppää pääsisältöön
29.9.–8.10.2022
Valon kaupunki 2022
18.–20.11.2022
Pohjois-Euroopan mestaruuskilpailut naisten-ja miesten telinevoimistelussa

Tapahtumakaupunki Jyväskylä

Jyväskylä tapahtumakaupunkina

Jyväskylä on vilkas ja eloisa tapahtumakaupunki. Kaupungissa järjestetään vuosittain tuhansia erikokoisia tapahtumia pienistä popup- tapahtumista suuriin kymmeniätuhansia kävijöitä houkutteleviin tapahtumiin.

Lue lisää Jyväskylästä tapahtumakaupunkina

ILMOITA oma tapahtumasi tapahtumakalenteriin

Seuraa Tapahtumakaupunki Jyväskylää Facebookissa

 • Kuva
  Harri Halme puhuu. Kuva viestintä
  16.8.2022
  Urheilumanageri Harri Halmeen mielestä Suomessa on tilaa uusille kansainvälisille urheilun ja liikunnan suurtapahtumille, ja niitä pitää uskaltaa hakea rohkeasti. Tapahtumien onnistuminen vaatii hyvää yhteistyötä kaupungin ja koko yhteisön kanssa.
 • Kuva
  Lauri Markkanen koripalloa heittämässä. Kuva Ville Vuorinen
  2.7.2022
  Susijengi pelaa 18. elokuuta miesten maajoukkuehistorian ensimmäisen maaottelun Jyväskylässä 34 vuoteen. Jyväskylän jäähalli toimii EM-kisoihin valmistautuvien Susijengin ja Ukrainan välisen maaottelun näyttämönä. Ottelu on myös Susijengin viimeinen valmistava maaottelu ennen elokuun lopun MM-jatkokarsintaikkunaa ja syyskuun EM-kisoja.
 • Kuva
  Sport Event Management Finland etusivun kuva. Kuva viestintä
  23.6.2022
  Suomen urheilutapahtumia esittelevä verkkosivusto www.sportsfinland.com on avattu kansainvälisille tapahtumanjärjestäjien ja tapahtumamatkailun kohderyhmille. Sivustolla esitellään keskeisten urheilutapahtumakaupunkien ja urheiluopistojen tapahtumatarjontaa ja tapahtumapaikkoja sekä Suomea vastuullisena ja turvallisena neljän vuoden ajan urheilutapahtumien maana ja matkailukohteena.
 • Kuva
  Futsal-pelin yleisö Monitoimitalolla. Kuva Ville Koskiniemi
  4.4.2022
  Jyväskyläläiset urheilu- ja liikuntaseurat ovat aktiivisia tapahtumajärjestäjiä. 81 % Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä -hankkeen lähtötietoselvitykseen vastanneista jyväskyläisseuroista on järjestänyt viimeisen viiden vuoden aikana muitakin maakunnallisia, kansallisia tai kansainvälisiä kilpailutapahtumia normaalin kilpailu- tai sarjatoimintansa lisäksi. Tulos käy selville hankkeen lähtötietoselvityksestä, johon vastasi 86 toimijaa, joista suurin osa edusti urheiluseuraa.

Mitä Jyväskylässä tapahtuu nyt