Hyppää pääsisältöön

Tapahtumakaupunki Jyväskylä

Järjestä tapahtumasi Jyväskylässä

Jyväskylä on vilkas ja eloisa tapahtumakaupunki. Kaupungissa järjestetään vuosittain tuhansia erikokoisia tapahtumia pienistä pop up -tapahtumista suuriin kymmeniätuhansia kävijöitä houkutteleviin tapahtumiin.

Tälle sivustolle on koottu ajantasainen tieto ja ohjeistus tapahtuman järjestämiseen Jyväskylässä.

Lue lisää Jyväskylästä tapahtumakaupunkina

Ilmoita oma tapahtumasi tapahtumakalenteriin

Seuraa Tapahtumakaupunki Jyväskylää Facebookissa

 • Kuva
  Ralliauto kaahaa soratiellä katsojien edestä.. Kuva Taneli Niinimäki

  Tapahtumien supervuosi 2024

  Tänä vuonna Jyväskylässä toden teolla tapahtuu. Vuosittaisten ja tuttujen tapahtumien lisäksi pääset nauttimaan suurtapahtumien tunnelmasta.

  SM-viikko 8.-10.3.
  Pesäpallon Itä-Länsi 27.-30.6.
  Kuninkuusravit 26.–28.7.
  Secto Rally Finland 1.–4.8.

  Lue lisää suurtapahtumista

  Vuoden 2024 tapahtumavinkkejä

 • Kuva
  Leffapiknik Villa Ranan pihalla Jyväskylän Kesässä. Kuva Roosamaria Kauppila
  25.6.2024
  Monen mielestä kesä ilman festareita ei ole kesä lainkaan. Millaisia musiikkitapahtumia ja festareita Jyväskylässä järjestetään kesällä? Tutustu Jyväskylän festaritarjontaan, josta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun.
 • Kuva
  Sinisävyinen mainoskuva, jossa hevosen pää ja ralliauto. Kuva viestintä
  1.7.2024
  Hevosvoimat jylläävät pian kahdella tapaa, sillä suositut suurtapahtumat Kuninkuusravit 26.-28.7. ja Suomen MM-ralli Secto Rally Finland 1.-4.8. ajetaan molemmat Jyväskylässä heinä-elokuussa.
 • Kuva
  Henkilö istuu kivirappusten yläpäässä katsellen kaupunkinäkymää. Kuva Julia Kivelä
  12.6.2024
  Matkailijoilla ja paikallisilla on jälleen mahtava tilaisuus päästä tutustumaan Jyväskylään opastetuilla yleisökierroksilla. Kesän 2024 yleisökierroksilla tutustutaan arkkitehtuuriin, Jyväskylään ja sen historiaan sekä Jyväskylän hautausmaihin. Tänä kesänä nautitaan myös Jyväskylän yliopiston kanssa yhteistyössä järjestettävistä kierroksista, joiden teemana ovat Seminaarinmäen arkkitehtuuri ja historia sekä yliopiston puutarha.
 • Kuva
  värikäs yksityiskohta täplikkäästä värikynäpiirroksesta. Kuva Cécile Bicler
  10.6.2024
  Suomen käsityön museon näyttelyissä pääsee koko perhe tutustumaan käsityön tuotteisiin ja ilmiöihin sekä kokeilemaan käsillä tekemistä. Kiinnostava kesänäyttely juhlistaa muotitaiteilija Jukka Rintalan elämäntyötä. Jyväskylän taidemuseon näyttelytarjonnan pääpaino on nykytaiteen kiehtovissa ilmiöissä ja paikallisessa taitteessa. Kesällä on nähtävissä Äänekoskelta lähtöisin olevan Eero Huhtalan suurikokoisia veistoksia.

Mitä Jyväskylässä tapahtuu nyt