Hyppää pääsisältöön
Kuva
Auto ajaa Harjulla Secto Rally Finland 2022. Kuva AKK Sports Oy
Pääsisältö

Jyväskylän urheilutapahtumapaikat

Vauvanaskeleista aktiiviseen arkeen ja kansainvälisiin huippusuorituksiin. Liikunta on meille jyväskyläläisille suuri ilon ja hyvinvoinnin lähde. Me kannustamme ihmisiä liikkumaan ja nauttimaan, kukin omalla tavallaan ja tasollaan, iästä ja taustasta riippumatta. Innostava ilmapiiri näkyy ja tuntuu myös Jyväskylän urheilutapahtumissa. Olemme tunnettu kaupunki myös juniori- ja aikuisurheilutapahtumien järjestäjänä!

 

Kuva
Lauri Markkanen yleisön edessä

 

Huippu-urheilussa menestyminen vaatii poikkeuksellista tahtoa ja sinnikkyyttä. Vuosien työ kiteytyy lopulta yhteen hetkeen, jossa jokaiselta odotetaan onnistumista. 

Me Jyväskylässä tiedämme tämän.   

Siksi haluamme tarjota urheilutapahtumille puitteet, missä jokaisella urheilijalla on parhaat edellytykset itsensä ylittämiseen. Unohtamatta tunnelmaa, elämyksiä ja urheilujuhlaa – niin kentällä kuin katsomossa.  

Yhteistyö kanssamme on läheistä ja sujuvaa. Kompakti kaupunkirakenne, pitkät perinteet ja urheilun osaamiskeskittymä muodostavat mutkattoman kokonaisuuden, missä eri kohderyhmien tarpeet on helppo huomioida ja tapahtumajärjestäjien onnistua. 

Verkkosivut on toteutettu ”Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä -hankkeelle” ja sitä on rahoittanut Euroopan unionin aluekehitysrahasto (EAKR). Hanke on rahoitettu osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.
 


Kuva
logot liikuntapaakaupunki EU ja Vipuvoimaa värilliset logot