Hyppää pääsisältöön
Kuva
Perinnetup iltavalaistuksessa. Kuva Tupaswilla
Pääsisältö

Juhlat ja kokoukset

Juhliin ja kokouksiin tarvittavia tiloja on Jyväskylän alueen ravintoloissa, hotelleissa ja oppilaitoksissa. Oppilaitosten tiloja voi vuokrata seminaareihin ja kokouksiin. Esimerkiksi Jyväskylän Yliopiston rakennuksista Agora ja päärakennus Seminaarinmäellä tarjoavat erinomaiset puitteet näihin tarkoituksiin. Tarjolla on myös eksoottisempia tiloja kokouksiin, juhliin ja iltatilaisuuksiin kuten sisävesiristeily, idyllinen maalaiskartano, kallion louhittu ravintola, navetan vintti tai savusaunan pirtti.

Kongressit ja messut

Kaupungista sekä sen lähialueilta löytyy runsaasti kansainvälisiin ja valtakunnallisiin kokouksiin sopivia tiloja, tapahtuman suuruuden ja halutun toimintaympäristön mukaan.

Tiloista suurin, Messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljonki on todellinen tapahtumakeskus keskellä kaupunkia. Paviljongissa onnistuu mainiosti yli tuhannen hengen auditoriokokoukset ja hallitiloihin voidaan toteuttaa joustavasti useamman tuhannen hengen tilaisuudet. Hallitilaa on noin 20 000 m2.

Jyväskylällä on pitkät perinteet kansainvälisten kongressien järjestämisessä. Tästä ovat osoituksena useat kansainväliset ja valtakunnalliset konferenssit, joita mm. Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, kaupungin yritykset ja yhteisöt tuovat vuosittain kaupunkiin.

Tilahaku

Tilahaku -palvelun avulla löytyy helposti erilaisia kokous-, juhla- ja muita vuokratiloja Jyväskylästä ja koko Keski-Suomesta. Paikkaa voi esimerkiksi tilatyypin, henkilömäärän tai sijainnin perusteella.

Tilahaku

Koulujen tilat

Koulujen kenttien ja tilojen vuokraamisesta sovitaan erikseen rehtorin kanssa. Koulujen tiedot

Koulujen liikuntatilat varataan Liikuntapalveluista. Koulujen liikuntasaleja vuokrataan pääsääntöisesti arkisin klo 16-23 välillä ja viikonloppuisin klo 8-23. Koululta vuokrattaessa ainoastaan liikuntatiloja koskevat hakemukset toimitetaan liikuntapalveluihin. Muita koulutiloja koskevat hakemukset toimitetaan vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa kirjallisesti kyseisen koulun rehtorille. Hakemukset osoitetaan rehtorille myös siinä tapauksessa, että liikuntatilat sisältyvät tiloihin, jotka halutaan vuokrata.

Varauskalenteri

Koulujen, liikuntapaikkojen ja kirjastojen tilavarauksia voi selailla Timmi-varausjärjestelmästä

 

 

 

Asiasanat:  
tapahtumapaikka
sisätila