Ulkotilat

Ajankohtaista 2020 kesällä

Korona-tilanteen vuoksi tapahtumia on siirretty syksyyn. Osassa tapahtuma-alueista kuten Lutakonaukio, Kävelykatu, Kirkkopuisto, paraatiaukion alueita saattaa olla rajoitettua tai pois käytöstä. Ajantasaiset aluetiedot tulee varmistaa hyvissä ajoin Palvelupiste Hannikaisesta puh. 014 266 5025.

Puhelimitse tai sähköpostitse tehty tapahtumapaikkavaraus on alustava varaus

Pyydämme tapahtumajärjestäjiä ottamaan huomioon, että puhelimitse tai sähköpostitse tehdyt paikkavaraukset ovat alustavia varauksia. Alustavien paikkavarausten peruuntumisiin on hyvä varautua. Varauksissa pyritään priorisoimaan suurten tai muutoin merkittävien tapahtumien  mahdollistaminen. Tapahtumapaikka varataan laatimalla alueen käyttölupahakemus. Hakemukset käsitellään ja luvat myönnetään harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti. Sähköinen lupahakemus

Peruuta alueen käyttölupa, välty maksuilta

Mikäli tapahtuma joudutaan peruuttamaan Korona-viruksen vuoksi, tulee jo myönnetty alueen käyttölupa perua. Poikkeustilanteen vuoksi peruuntuneista ja maksullisista tapahtumien alueen käyttöluvista ei peritä maksua mikäli tapahtumajärjestäjä / yhteyshenkilö ilmoittaa tapahtuman peruuntumisesta (ilmoitus on tehtävä ennen kyseessä olevaa tapahtumaa).

  • Ilmoita peruuntumisesta palvelupistehannikainen(at)jyvaskyla.fi tai puhelin 014 266 5025 (arkisin klo 8 – 16)

Kaupungin tapahtuma-alueet

Kaupunki vuokraa omistamiaan maa-alueita tilapäisesti tilaisuuksien ja tempausten järjestämistä varten. Vilkas kävelykeskusta luo ympäri vuoden mainiot puitteet erilaisiin ulko- ja markkinatapahtumiin.

Ulkotapahtumien suosituimpia järjestämispaikkoja ovat mm. Lutakon satama ja Lounaispuisto. Lapsille suunnattuja tapahtumia voi järjestää useissa kaupungin viehättävistä puistoista. Urheilutapahtumat onnistuvat mainiosti Hippoksella, Harjun stadionilla tai Laajavuoressa (liikunta- ja urheilupaikat).

Ulkotilojen sijainnit kartalla

Tapahtumapaikkakortit ja -kartat, muut kaupungin alueet

Kävelykadun promootiopaikat (linkki vie ko. esittelypaikkojen varaussivulle)

Mäki-Matin perhepuisto
Tapahtumapaikkakartta (pdf)

Sataman P-alue (rajoitettu käyttö)
Tapahtumapaikkakartta (pdf)

Sepänaukio
Tapahtumapaikkakartta (pdf)

Toivolan Vanha Piha (yksityinen)
Tapahtumapaikkakartta (pdf)

Tuomiojärven uimaranta
Tapahtumapaikkakartta (pdf)

Veturitallit
Tapahtumapaikkakartta (pdf)

Lisätiedot

Tapahtumajärjestäjän tulee noudattaa tapahtumapaikkakohtaisten ohjeiden lisäksi yleisiä käyttöehtoja (pdf) 

Hakuohjeista ja lomakkeista löytyy lisätietoja ko. tapahtumapaikkakortista sekä Alueen käyttölupa -sivulta.

Alustavat paikkavarauksia (Lutakonaukio, Kävelykatu, Lounaispuisto) voi tiedustella Palvelupiste Hannikaisesta puh. 014 266 5025 tai palvelupistehannikainen[at]jkyvaskyla.fi

Kauppakadun promootio- ja banderollipaikat, Palvelupiste Hannikainen puh. 014 266 5025

Muita tapahtuma-alueita

Jyväskylän lähettyvillä, hyvien kulkuyhteyksien varrella on myös erinomaisia paikkoja tapahtumille. Tapahtumien yhteyteen on helppo valita sopivaa oheisohjelmaa monipuolisesta tarjonnasta.