Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Puistofestivaalit Lounaispuistossa Jyväskylän yläkaupungilla. Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen
  25.11.2021
  Opiskelijat ja kulttuuri kuuluvat yhteen Jyväskylässä. Mahdollisuuksia on runsaasti lähellä sinua ja osallistuminen onnistuu matalalla kynnyksellä. Mikä tekee Jyväskylän kulttuurielämästä kokemisen arvoisen?
 • Kuva
  Mies istuu nojatuolissa, toinen henkilö kuuntelee
  Opiskelija saa apua terveysongelmiin useimmiten YTHS:n kautta. Käynti voi olla paikan päällä tai etänä.
  9.11.2021
  Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö, eli tuttavallisemmin YTHS, on korkeakouluopiskelijoiden vakio-osoite terveydenhuollon tarpeissa. Miten YTHS:n palveluita käytetään ja milloin opiskelijan tulee hakea terveysongelmiin apua muilta toimijoilta?
 • Kuva
  neljä opiskelijaa istuu Jyväskylä-kirjaimilla satamassa
  Tervetuloa opiskelijakaupunkiin!
  29.10.2021
  Onnittelut erinomaisesta opiskelupaikan valinnasta, sinä Jyväskylässä opintosi aloittanut! Jyväskylässä on erinomaiset edellytykset opiskeluun ja opiskelijaelämään: olemmehan liikuntapääkaupunki, meillä tapahtuu jatkuvasti ja kaikkialle pääsee vartissa pyörällä. 
 • Kuva
  Opiskelijat istuvat kirjainpenkin päällä Jyväskylän satamassa
  Urheilijoiden kaksoisuran edistäminen palkittiin
  16.9.2021
  Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelma ja Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö ovat myöntäneet EduFutura Jyväskylän Liikunnan ja urheilun -alatiimille kunniamaininnan urheilijoiden kaksoisuran edistämisestä. Huomionosoitus julkistettiin 16.9.2021 Huippuvaiheen kaksoisurawebinaarin yhteydessä.

Opiskelijakaupunki