Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ralliauto ajaa ja yleisö hurraa. Kuva Toni Ollikainen
Pääsisältö

Jyväskylä on vilkas ja eloisa tapahtumakaupunki. Kaupungissa järjestetään vuosittain tuhansia erikokoisia tapahtumia pienistä popup-tapahtumista suuriin kymmeniätuhansia kävijöitä houkutteleviin tapahtumiin. 

Kaupungista löytyy erinomaiset tapahtuma-alueet festareiden, konserttien, urheilutapahtumien, kilpailujen, markkinoiden, kokousten, messujen, konferenssien ja mitä monimuotoisempien tapahtumien järjestämiseen. 

Suuri osa tapahtuma-alueista sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Kompakti ja elävä keskusta-alue takaa sen, että kävelymatkan päästä löytyy kaikki kävijöiden tarvitsemat palvelut, kuten hotellit, ravintolat, kaupat ja muut matkailupalvelut. Lisätietoa palveluista löydät Visit Jyväskylä Regionin verkkosivuilta

Houkuttelevat ja kiinnostavat tapahtumat kävijöineen tuovat lisäväriä nuorekkaaseen Jyväskylään. Meillä tapahtumat huomataan ja niihin myös osallistutaan innokkaasti. 

Apunasi tapahtuman järjestämisessä

Tälle sivustolle on koottu ajantasainen tieto ja ohjeistus tapahtuman järjestämiseen Jyväskylässä. Mikäli olet suunnittelemassa tai järjestämässä tapahtumaa kaupunkiin, voit olla yhteydessä meihin. Tarjoamme palveluja tapahtumajärjestäjien ja toimijoiden moniin tarpeisiin maksutta ja tasapuolisesti. Autamme mm. löytämään tapahtumallesi sopivan tapahtuma-alueen. Tapahtumajärjestäjän opas vastaa moniin kysymyksiin, mutta palvelemme mielellämme myös henkilökohtaisesti tarpeidesi mukaan.  

Tapahtumajärjestäjien avoimilla aamukahveilla nostamme keskusteluun tapahtumajärjestäjiä kiinnostavia, ajankohtaisia asioita. Liity mukaan Facebookin Tapahtumajärjestäjät Jyväskylä -ryhmään.  

Suurtapahtumista ja niiden isännöinnistä kilpaillaan. Olemme tarvittaessa apunasi myös tapahtuman hakuvaiheessa.

Hankkeet 

Jyväskylän kaupungin tapahtumatiimi kehittää tapahtumien toimintaympäristöä ja alan käytäntöjä. Teemme yhteistyötä julkisten organisaatioiden, tapahtumajärjestäjien ja vapaan kentän toimijaverkoston kanssa paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.  

Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä - hankkeessa luodaan kasvumahdollisuuksia urheilutapahtumien kasvulle Jyväskylässä ja lähialueilla. Hankkeen tavoitteena on elinvoiman lisääminen tapahtuma- ja matkailualalle verkostoyhteistyötä rakentamalla. Kasvua edistetään digitalisaation, palvelumuotoilun ja markkinoinnin keinoin. Hankkeessa keskeistä on osaamisen lisääminen yhteistyön tiivistämisellä urheiluseurojen, yritysten, tapahtuma-alan toimijoiden sekä oppilaitosten ja kaupungin välillä. Verkostoyhteistyön tavoitteena on uusien toiminta- ja palvelumallien kehittäminen tapahtumien ympärille.

Ota yhteyttä!

Tytti Tyrväinen
markkinointipäällikkö, tapahtumat
tytti.tyrvainen@jyvaskyla.fi
p. 050 311 8839
(5.2.2023 asti)

Jaana Ruponen
markkinointipäällikkö, tapahtumat
p. 050 344 6496, jaana.ruponen[at]jyvaskyla.fi

Kesän 2022 tapahtumia