Hyppää pääsisältöön
Kuva
Paljon ihmisiä markkinoilla. Kuva Tiina Ruotsalainen
Pääsisältö

Promootiopaikat

Jyväskylän kaupunki tarjoaa kävelykadulta promootiopaikkoja esittelytarkoituksiin. Promootiopaikalla on mahdollista tehdä tunnetuksi esimerkiksi oman harrastusryhmän toimintaa, tapahtumia tai markkinoida yrityksensä brändiä. Promootiopaikoilla myynti ei ole sallittua. Pienimuotoinen maksuton tarjoilu esim. kahvi+pulla on sallittua, alkoholia ei saa tarjoilla. Promootiopaikalle voi asettaa esim. teltan.

Promootion järjestäminen esim. toreilla tai kaupungin tapahtumapaikoilla on myös mahdollista mikäli ko. alue ei ole varattu torimyyntikäyttöön, tapahtumaa varten tai esim. katutyömaata varten. Mikäli haluat järjestää promootiopaikan muualla kuin kävelykadulla ole yhteydessä Kaupunkirakenteen neuvontaan puhelin 014 569 5000 (arkisin klo 8 - 15).

Kävelykadun promootiopaikat

Kävelykadulla (Kauppakatu) on 31 promootiopaikkaa joita vuokrataan esittelytarkoituksiin. Kävelykadun sijainti (karttapalvelussa).

Yhden promootiopaikan koko on 4m x 4m (paikat nro 1-3 ovat kokoa 3x3 m) ja niille on mahdollista saada myös sähköä. Vesipistettä ei ole, joten paikan varaaja hankkii itse tarvitsemansa veden. Paikan käyttö on sallittu arkisin klo 9 – 21 ja viikonloppuisin klo 10–20.

Autoja promootiopaikoilla ei saa pitää. Poikkeuksena tästä on Arenaukion paikat 26-31, jossa esim. yksittäisen paikan vuokraaminen sekä näyttely/myyntiautojen tuonti on sallittua. 

Myynti on promootiopaikoilla sallittua ainoastaan tapahtuman aikana. Lisätietoa tapahtuman järjestämisestä: Kävelykatu tapahtumapaikkana.

Tarvikkeita on mahdollista toimittaa paikalle huoltoliikenteelle sallittuna aikana klo 5–11. Sijainti, Kävelykadun kompassi 

Kartta 

Kartta promootiopaikoista (pdf)

Hinnoittelu (v. 2023)

Promootio/esittelypaikkana 35,00 € + alv 24% / vrk.
Myyntipaikkana 84,50 € + alv 24% / vrk.
Sähkö 10,00 € + alv 24% / vrk.
Voimavirta 20,00 € + alv 24 % / vrk, on mahdollista vuokrata paikoille kompassin viereiselle paikalle sekä 28 tai 29, Arenaukiolla.

HUOM! Veloitus voimassa olevan taksan mukaisesti

Promootiopaikan käyttöohjeet ja lupaehdot

Promootiopaikan varaajan on noudatettava seuraavia Käyttöohjeita ja lupaehtoja (pdf), 
HUOM! Suositellaan tutustumaan ohjeisiin jo ennen varaamista ja hakemuksen laatimista

Vuokraus

Vuokrauksesta tulee laatia HAKEMUS, joka tulee toimittaa perille viimeistään 1 viikko ennen aiottua varauksen aloittamispäivää. Paikka on käytettävissä sen jälkeen, kun hakemus on käsitelty ja siitä on toimitettu varauksen vahvistustieto hakijalle. 

Tärkeää tietää

  • Varaus on sitova, paikkaa ei voi peruuttaa eikä sen maksua palauteta.
  • Maanomistajalla on oikeus muuttaa paikkaa tai perua varaus, mikäli aluetta tarvitaan hoito- tai kunnossapitotöiden suorittamista varten tai alueella järjestetään tapahtuma.
  • Vuokrauksessa noudatetaan kävelykeskustan voimassa olevia toimintaperiaatteita (pdf).

Tiedustelut vapaista paikoista ja alustavat varaukset:
Kaupunkirakenteen neuvonta avoinna arkisin klo 8 - 15, puh. 014 569 5000, kaupunkirakenne(at)jyvaskyla.fi

Promootiopaikkojen tiedustelut ja varaukset

Kaupunkirakenteen neuvonta puh. 014 569 5000, avoinna arkisin klo 8 - 15
kaupunkirakenne(at)jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
Kävelykatu
esittely
kampanja
Kompassi