Hyppää pääsisältöön

27.3.2024

Kuva
Kolme ihmistä pöydän ääressä, etualalla käsi. Kuva Tero Takalo-Eskola

International House Jyväskylässä suomea voi opiskella monessa eri ryhmässä. Tässä jutussa on esitelty erilaisia ryhmiä, joissa voit opiskella suomea. Opiskelu ryhmissä on ilmaista. Ryhmät järjestää International House Jyväskylä.

Osaatko jo vähän suomea? Puhu suomea töissä -ryhmä on sinulle

Ryhmässä harjoitellaan suomen puhumista. Tähän ryhmään voit tulla, jos osaat jo vähän suomea. Tervetuloa mukaan!

Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla mukaan milloin vain, vaikka vain yhden kerran. Katso International House Jyväskylän sivuilta ryhmien kokoontumisajat.

Haluatko oppia työnhaun suomea? Ilmoittaudu Työnhaun suomea -ryhmään

Etsitkö töitä Suomessa? Tässä ryhmässä opit hakemaan töitä suomeksi. Ryhmässä opetellaan esimerkiksi laatimaan ansioluettelo (CV) ja kirjoittamaan työhakemus. 
Tämä ryhmä sopii sinulle, jos osaat jo jonkin verran suomea (noin A1.2-A2-tasolla). 

Ryhmässä saat lisäksi tehtäviä, jotka sinun tulee tehdä kotona. Jos sinulla on tietokone, ota se mukaan.
Tähän ryhmään pitää ilmoittautua. Katso ryhmät International House Jyväskylän sivuilta ja ilmoittaudu mukaan.

Kiinnostaako työ asiakaspalvelualalla? Ilmoittaudu asiakaspalvelun suomea -ryhmään

Tässä ryhmässä opit asiakaspalvelu töissä tarvittavaa suomen kieltä. Haluatko tehdä asiakaspalvelutyötä ja olla esimerkiksi myyjä, tarjoilija tai siistijä? Tule harjoittelemaan suomen kieltä, jota tarvitaan näissä töissä!

Tällä kurssilla harjoitellaan puhumaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Kurssilla opit myös käyttämään asiakaspalvelussa tarvittavia sanoja ja lauseita. Näiden lisäksi opit lukemaan lyhyitä asiakaspalveluun liittyviä tekstejä.

Kurssilla puhutaan suomea. Sinun suomen kielen taito on hyvä olla A1.2 tai korkeampi. Tutustu Asiakaspalvelun suomea -ryhmään tapahtumakalenterissamme

Kiinnostaako sinua tutustua työelämään ja oppia suomea? Tule Juttuklubiin!

Haluatko oppia puhumaan suomea erilaisissa ympäristöissä? Juttuklubi on sinulle! Tämä ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa aina eri paikassa. Täällä opit keskustelemaan suomeksi, ja samalla tutustut suomalaiseen työelämään ja yrityksiin. Juttuklubi kokoontuu aina eri paikassa, lue lisää International House Jyväskylän sivuilta!

Haluatko kuulla lisää? Kysy Roosalta, jos haluat kuulla, mikä ryhmä sopii sinulle parhaiten. 
Roosa Berg
050 591 2725
[email protected]