Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kaksi naisoletettua selailee tietokonetta
Pääsisältö

Työllisyyspalvelut suomenkielisille asiakkaille

Työllisyyspalvelut ja työllisyyden palvelutori kuntakokeilun suomenkielisille asiakkaille sijaitsevat osoitteessa Asemakatu 4, Jyväskylä. Voit asioida ilman ajanvarausta tai tavata päivystävää omavalmentajaa arkisin kello 9–15.30, p.014 569 0134. Pääsisäänkäyntimme sijaitsee Asemakadun ja Vapaudenkadun kulmassa. 

Työllisyyspalvelut vieraskielisille asiakkaille

Työllisyyspalvelut ja omavalmentajat vieraskielisille asiakkaille sijaitsevat Tietotalolla, osoitteessa Kilpisenkatu 1D. Henkilökohtaisen omavalmentajaasi voit tavata vain ajanvarauksella. Jätä yhteydenottopyyntö omavalmentajallesi Oma asiointi verkkopalvelussa. Voit tulla paikan päälle tapaamaan päivystävää omavalmentajaa ilman ajanvarausta arkisin kello 12–15.  

Samasta osoitteesta Tietotalolta, Kilpisenkatu 1 D löydät kansainvälisten osaajien palveluista myös Maahanmuuttaneiden osaamiskeskuksen ja Info Centerin, jotka palvelevat arkisin kello 9-15.  

Työmarkkinatorilta voit selata vapaita työpaikkoja alueittain.

Kaikki työnhakijat ovat tervetulleita Työllisyyden palvelutorille!

Työllisyyden palvelutorilla voit osallistua tapahtumiin, saada tukea työnhakuusi tai keskustella eri asiantuntijoiden kanssa. Työllisyyden palvelutori on avoinna arkisin osoitteessa Asemakatu 4 kello 9-15.30. 

Tarkista poikkeavat aukioloajat täältä.

Työllisyyden palvelutorilla voit: 

  • Osallistua CV-pajaan
  • Saada tukea työhakemuksen tekoon 
  • Tavata koulutusohjaajaa (Katso tapaamisajat tästä.)
  • Käyttää tietokonetta ja tulostinta maksutta 
  • Osallistua rekrytointitapahtumiin 
  • Keskustella työnhaun tilanteestasi päivystävän omavalmentajan kanssa 

Haluaisitko jättää meille asiakirjoja? 

Asiakirjoja voit jättää myös postilaatikkoomme, joka sijaitsee samalla puolella rakennustamme kuin keskustan Posti. Asemakatu 4 pääovessamme on opaste asiakirjojen jättöpaikasta.

Kuva
Ulko-ovi, jossa opaste kulkemisesta. Kuva Tero Takalo-Eskola

Mikä on työllisyyden kuntakokeilu? 

Kuntakokeilu kestää 31.12.2024 asti. Kuntakokeilu tarkoittaa sitä, että Jyväskylän kaupunki vastaa työllisyyden palveluiden tarjoamisesta osalle työnhakijoista TE-toimiston sijaan. Vuoden 2025 alusta alkaen kaikki työnhakijat saavat työnhaun palvelut oman kuntansa työllisyyspalveluista. 

Lue lisää kuntakokeilusta ja kuntakokeilun asiakkuudesta täältä.

Asiasanat:  
työnhaku