Hyppää pääsisältöön
Kuva
Ryhmä ihmisiä istuu pöydän ympärillä lasiovien takana
Pääsisältö

Tarvitsetko tukea urasuunnitelmiin, työnhakuun tai työnhaun aikaiseen hyvinvointiin?

Valmennuksia tarjoavat sekä TE-palvelut että Jyväskylän kaupunki. Kaupungin valmennuspaketit on tarkoitettu Jyväskylän työllisyyden kuntakokeilun työnhakija-asiakkaille, joiden tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille. Voit olla samanaikaisesti työllistymistä edistävässä palvelussa kuten työkokeilussa.

Valmennuspaketti toteutetaan sinun tarpeidesi mukaan. Tutustu valmennuksiin ja valmentajiin klikkaamalla kuvia yläpuolella.

Ilmoittautuminen

Sovi osallistumisesi valmennukseen aina omavalmentajasi kanssa. Työhönvalmennuksiin ja kaupungin valmennuspaketteihin hakeudutaan jättämällä yhteydenottopyyntö omavalmentajalle Oma asiointi-palvelussa
 

Toimeentulo ja työnhakuvelvollisuus valmennuksen aikana

Valmennukset ovat lyhytkestoisia ja maksuttomia. Jos valitset kaupungin tarjoaman valmennuspaketin, saat työttömyysetuutta normaalisti ja valmennuksen aikana sinulla on työnhakuvelvoite.

TE-palveluiden työnhakuvalmennuksen, uravalmennuksen ja työhönvalmennuksen aikana saat samaa etuutta kuin työttömänä ollessasi. Työnhakuvalmennuksesta ja uravalmennuksesta voit saada etuuden korotettuna, jos valmennuksesta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi. Molemmista valmennuksista voit saada lisäksi kulukorvausta osallistumispäiviltä.

Te-palveluiden työhönvalmennus eroaa työnhaku- ja uravalmennuksesta. Sen aikana ei voi saada kulukorvausta tai korotettua työttömyysetuutta. Työhönvalmennuksen aikana sinulla on velvollisuus hakea työtä. Myös työnhakuvalmennuksen ja uravalmennuksen aikana sinulla on työnhakuvelvollisuus.