Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kolme henkilöä tietokoneen ääressä. Kuva ei tiedossa
Pääsisältö

Mitä haluaisit tehdä seuraavaksi?

Tervetuloa kuulemaan uudesta Startti työhön -palvelusta.

Olemme kutsuneet sinut aiemmin e-kirjeellä Startti työhön -infoon. Tekstiviestissä jonka sait juuri nyt, on sinulle varattu aika osallistua infoon. Tilaisuus kestää noin tunnin ajan.

Infon tarkoitus on esitellä uutta palvelua työnhakijoille, jonka avulla voit löytää työpaikan suoraan tai saada tarvittavaa uraohjausta kohti mielenkiintoista työpaikkaa.  

Palvelun toteuttaa kanssamme Barona.

Mikäli kyseinen ajankohta ei pakottavasta syystä sovi, sinun tulee ilmoittaa siitä omavalmentajallesi ja saat uuden ajan. Pyydämme ottamaan yhteyttä viipymättä omavalmentajaasi Oma asioinnin kautta. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit soittaa puhelinpalveluumme p. 014 569 0134. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin kello 9–15

Suunnataan yhdessä kohti seuraavaa työtäsi! Tervetuloa!

Alasivu

Startti työhön -info

Tilaisuus on velvoittava. Se tarkoittaa sitä, että jos et saavu paikalle tai ilmoita esteestäsi, sillä voi olla seurauksia työttömyysetuuteesi ja työnhaun voimassaoloon. Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta (916/2012) 2 luku 2 § ja työttömyysturvalaki (1290/2002) 2 a luku 9 ja 10 §.

Aika infolle on vastaanottamassasi tekstiviestissä ja e-kirjeessä. Tilaisuus kestää noin tunnin ajan.
Jos olet sopinut omavalmentajasi kanssa infon ajankohdan vaihdosta, tule infoon omavalmentajasi kanssa sovitun ajan mukaisesti.

Osoite: Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä, 2.kerros 

Olemme sinua vastassa 2.kerroksen aulatilassa. 

Meille saavutaan Ravintola Rosson viereisestä ovesta.