Hyppää pääsisältöön
Kuva
Nainen seisoo kokoustilassa ja osoittaa sormellaan näyttöä.
Pääsisältö

Omavalmentajat Jussi ja Vilma kertovat videolla, mitä on hyvä ottaa huomioon työnhaussa. 

  • Mitä rekrytoijat odottavat työhakemukselta?
  • Miten työhaastatteluun voi valmistautua?
  • Voinko tehdä töitä kevytyrittäjänä?
  • Entä mikä on valmennus, työkokeilu tai palkkatuki

Tule CV-PAJAAN tiistaisin

Kuva
Nainen seisoo kokoustilassa ja osoittaa sormellaan näyttöä.

Millainen on hyvä CV? Tervetuloa CV-PAJAAN hakemaan vinkit oman ansioluettelon muokkaamiseen! CV-PAJASSA saat vinkkejä ja käytännön apua osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisessa sekä niiden sanoittamisessa. 

Ilmoittaudu CV-PAJAAN tästä!

Ota mukaan CV-pajaan:

  • kannettava tietokone (Ilmoita ilmoittautuessasi, jos haluat käyttää työllisyyspalveluiden konetta)
  • ota mukaan halutessasi muistitikku
  • aiemmin tehdyt CV:t 
  • liitettävä kuva 
  • opiskelu tai työtodistukset 
  • mahdollinen työpaikkailmoitus

Kirjaa jo ennakkoon osaamistasi ja vahvuuksiasi. Lisäksi voit kuvata edellisiä työtehtäviäsi sekä mitä olet oppinut niistä. 
 
CV-PAJA järjestetään tiistaisin klo 12-13:30. Jyväskylän työllisyyspalveluissa, Asemakatu 4. Voit soittaa ja kysyä lisää puh. 014 569 0134, soittoaika on arkisin klo 9-15. 

Työmarkkinatori

Työmarkkinatorilla pääset luomaan itsellesi työnhakuprofiilin. Työnhakuprofiilin avulla työnantajat voivat löytää sinut ja ottaa sinuun yhteyttä. Lisätietoja Työmarkkinatorin työnhakuprofiilin luomiseen löydät tästä linkistä. Työmarkkinatorilta löydät myös hyödyllistä tietoa työnhakuun sekä työnhakua tukeviin palveluihin liittyen.

Foreammatti 

Kiinnostaako sinua kartoittaa tarkemmin osaamistasi ja tunnistaa, millaisissa työtehtävissä sitä voisi hyödyntää? Pohditko, missä lähialueella on osaamistasi vastaavia työmahdollisuuksia ja miten saada tietoa myös piilotyöpaikoista? Mietityttääkö oma työ- tai toimintakyky? 
 
Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut kutsuu sinut käyttämään digitaalista työnhakupalvelua, Foreammattia. Foreammatti-palvelu tarjoaa mahdollisuuden kartoittaa osaamistasi ja auttaa sinua löytämään osaamistasi vastaavia työpaikkoja. Pääset myös osaksi piilotyöpaikkahakuja ja saat tietoa ja tukea työnhakuun, ammatinvalintaan ja urapohdintoihin. Foreammatti-palvelussa sinulla on lisäksi mahdollisuus arvioida omaa tilannettasi työ- ja toimintakyvyn osalta.

Ota yhteyttä omavalmentajaasi, jos haluat käyttää Foreammattia.

Työhaastatteluun valmistautuminen

Voit ottaa yhteyttä omavalmentajaasi, jos kaipaat tukea työhaastatteluun valmistautumisessa. Jätä yhteydenottopyyntö omavalmentajallesi Oma asiointi -verkkopalvelussa tapaamista ja keskustelua varten. Työhaastattelun tueksi omavalmentajamme ovat koonneet yhteen työhaastatteluissa yleisimpiä kysymyksiä sekä vinkkejä työhaastatteluun valmistautumiseen.

Mitkä ovat työhaastattelun yleisimmät kysymykset?

Katso omavalmentajamme kokoamat yleisesti käytetyt työhaastattelukysymykset ja työhaastattelun pikavinkit tästä alta!

Kuva
Onnistu työhaastattelussa opas.

Pikavinkit työhaastatteluun

Valmennuksista apua työnhakuun

Kaipaatko henkilökohtaista tukea työnhakuun? TE-palvelut tarjoavat valmennuksina työnhakuvalmennusta, uravalmennusta ja työhönvalmennusta. Valmennuksien avulla saat valmiuksia työnhakuun sekä parannat entisestään työnhakutaitojasi. Valmennuksien avulla pääset syventämään osaamistasi työnhaun eri osa-alueista ja sekä päivittämään tietosi ajan tasalle. Saat valmennuksien avulla ajankohtaiset vinkit työnhakuun sekä valmentajan henkilökohtaista ohjausta ja tukea työnhakutaitojesi vahvistamiseksi. Lue lisää valmennuksista täältä.

Kuntakokeilun asiakkaille avoin CV-PAJA tiistaisin kello 12-13.30, Asemakatu 4. Tervetuloa laittamaan CV kuntoon kanssamme! Ilmoittaudu tästä. Voit myös kysyä lisää p. 014 569 0134

Lue myös pikaopas työnhakuun tästä

Voit varata ajan CV:n ja työhakemuksen läpikäyntiin omavalmentajasi kanssa. Voit jättää yhteydenottopyynnön verkossa Oma asiointi -verkkopalvelussa tai soittamalla alkupalveluiden palvelunumeroon 014 569 0134 arkisin kello 9-15.