Hyppää pääsisältöön
Kuva
Asemakatu 4 rakennus. Kuva Jyväskylän työllisyyspalvelut
Pääsisältö

Syksyn valmennukset

Haemme tällä hetkellä syksyn valmennuksiin palveluntuottajia: Jyväskylän kaupungin Työllisyyspalvelut hankkii syksyllä 2024 dynaamisena pienhankintana kolme työnhakijoille suunnattua valmennuspalvelua. Hankittavat valmennuspalvelut ovat Digi- ja ICT-alalle!-, Hallitse arkeasi!- ja Omalle polulle -valmennukset. Valmennukset toimivat täydentävänä palveluna osana Työllisyyspalveluiden muuta palveluvalikoimaa. 

Hankintajärjestelmä on nyt avattu, ja osallistumishakemuksia voi alkaa jättää hankintajärjestelmä Cloudian Tarjouspalvelu-toimittajaportaalissa. Osallistumishakemuksien perusteella hyväksytyt ehdokkaat voivat jättää tarjouksensa palveluista tarjousvaiheessa, joka alkaa 15.6.2024. Tarkemmat valmennusten palvelukuvaukset julkaistaan myös silloin

Lue lisää syksyn valmennuksista ja hankintajärjestelmästä.

Työelämän suomen kieltä

Vieraskielisille työnhakijoille tarkoitettu kielivalmennus, jossa opetellaan suomalaista sanastoa työnteon lomassa. Palveluntuottajaksi voi ilmoittautua 30.10.2024 saakka. 

Lue lisää Työelämän suomen kieltä -valmennuksesta.

Kevään 2024 valmennusten osallistumiskausi on päättynyt 30.4.2024, ja kevään valmennuspalveluiden (Työnhaun tehotreeni, Uutta suuntaa ja Hyvinvoinnilla työelämään) tuottaminen loppuu 30.6.2024 mennessä. Näin ollen kevään valmennusten palveluntuottajaksi ei voi enää ilmoittautua.

Alasivu

Koulutuskoordinaattori Hanna Korhonen
p. 050 311 8284 arkisin klo 9-15.
hanna.t.korhonen(at) jyvaskyla.fi