Hyppää pääsisältöön

12.3.2024

Kuva
Kaksi henkilöä pöydän ääressä tietokoneiden kanssa. Kuva Tero Takalo-Eskola

Jyväskylän kaupungin Työllisyyspalvelut kutsuvat digi- ja ICT-alan sidosryhmiä, kuten yrityksiä, yhdistyksiä ja palveluntuottajia keskustelemaan työnhakijoille syksylle 2024 suunnatusta valmennuspalveluhankinnasta.

Valmennuspalveluhankinnalla pyritään vastaamaan keskisuomalaisten digi- ja ICT-alan yritysten tarpeisiin työvoiman ajantasaisen osaamisen vahvistamiselle. Valmennuspalveluhankinta kohdistetaan Jyväskylän kaupungin Työllisyyspalveluiden työnhakija-asiakkaille, ja sen tarkoituksena onkin edistää heidän digi- ja ICT-alan ammatti- ja työelämätaitoja. Markkinavuoropuhelulla Jyväskylän kaupungin Työllisyyspalvelut haluaa myös edistää paikallista yhteistyötä.

Markkinavuoropuhelussa kertynyttä tietoa hyödynnetään valmennuspalveluiden hankinnassa

Markkinavuoropuhelussa kertynyttä tietoa tullaan hyödyntämään Jyväskylän kaupungin Työllisyyspalveluiden syksyn 2024 valmennuspalvelun hankinnassa sekä Digitaitoja työmarkkinoille ESR-hankkeen valmennuksien kehittämisessä. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on kehittää Työllisyyspalveluiden valmennuspalveluiden laatua ja vaikuttavuutta yhteistyössä palveluntuottajien, yritysten ja muiden olennaisten sidosryhmien kanssa, jotta työnhakijoille voidaan luoda entistäkin osuvampia valmennuksia työnhaun ajalle.

Markkinavuoropuhelu järjestetään torstaina 21.3.2024 klo 9:30-11:00  Jyväskylän kaupungin Työllisyyspalveluiden kokoustila Laiturissa (Asemakatu 4, 2 krs., 40100 Jyväskylä). Tilaisuuteen ovat tervetulleita yritykset, oppilaitokset ja järjestöt, joilla on ajantasaista osaamista, näkökulmia ja kiinnostusta järjestää tulevaisuudessa hankittavia digi- ja ICT-alan työvoimavalmennuksia. Ilmoittautuminen on käynnissä 19.3.2024 asti. Tilaisuuteen mahtuu 50 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  

Digitaitoja työmarkkinoille -hankkeen toteuttaja on Jyväskylän kaupunki, ja toimii osana työllisyyspalveluiden kokonaisuutta. Hankkeessa kehitetään palvelumalleja, joilla selvitetään digitaalisten työmarkkinoiden tarpeita sekä kehitetään reittejä kohtaanto-ongelman ratkaisemiseksi. Digitaitoja työmarkkinoille -hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja sen toiminta-aika on 2.5.2023 – 31.7.2025.  

Markkinavuoropuhelu Hilmassa.

Ilmoittaudu markkinavuoropuheluun.

Kuva
Euroopan unionin osarahoittaman hankkeen logo

Lisätietoja:

Hanna Korhonen
Koulutuskoordinaattori
+358503118284   
hanna.t.korhonen (a) jyvaskyla.fi