Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Ukrainan lippu ja sydän. Kuva Terhi Pekkarinen
  7.3.2022
  На сьогодні у Центральній Фінляндії перебуває 1700 тимчасових переселенців з України, що втекли від війни. На цій сторінці ви можете знайти інформацію, які послуги в місті Юваскюля пропонують втікачам від війни та як ви можете допомогти українцям. / Keski-Suomessa on tällä hetkellä yli 1700 Ukrainasta sotaa pakenevaa. Ukraina-sivulle on koottu tietoa, mitä tukea ja palveluja Jyväskylässä on Ukrainasta sotaa pakeneville sekä kuinka voit auttaa ukrainalaisia./
 • Kuva
  Rokotusainepulloja rivissä pöydällä. Kuva Jaana Pinson
  www.jyvaskyla.fi/koronarokotus
  15.2.2021
  Päivitetty 19.5.2022 Tietoa koronasta, rajoituksista ja koronarokotuksesta, myös eri kielillä.
 • Kuva
  Puhelinpalvelu. Kuva Merja Huovelin
  2.12.2022
  Jyväskylässä Kyllön, Novan ja Palokan terveysasemien kiireettömien puheluiden linjat ovat ruuhkautuneet ja takaisinsoittoa joutuu nyt odottamaan tavallista pidempään. Puheluiden purkaminen tulee viivästymään ensi viikkoon.
 • Kuva
  Kolme henkilöä katselee keskimmäisen henkilön kädessä olevaa paperia. Kuva Kulttuuripalvelut
  29.11.2022
  Nyt on mahdollisuus vaikuttaa kulttuuri- ja taidesisältöihin, joita suunnitellaan ikääntyneille Jyväskylässä. Aiheeseen liittyvä asiakasraati järjestetään perjantaina 9.12. klo 9.30–12.00 Kulttuuritalo Villa Ranassa (Seminaarinkatu 13).
 • Kuva
  Valkoiset Jyväskylä-kirjaimet. Kuva Sami Lamminaho

  Verkkolehti on tuhti tietopaketti, josta löytyy ajankohtaisia artikkeleita kaupungista, sen palveluista, toiminnasta, tapahtumista ja ihmisistä.

  Ajassa-verkkolehteä selaat ja luet kätevästi - ja jaat juttuja helposti myös kaverille. 

  Kaupunki lakkautti säästösyistä oman joka kotiin jaettavan tiedotuslehden. Jatkossa tieto kulkeutuu koteihin Suur-Jyväskylän Lehden välissä Jyväskylä-liitteenä.

  Painettu Jyväskylä-lehti ilmestyi viimeisen kerran 25.11.2020. Lehteä julkaistiin jokaiseen kotiin jaettavana lehtenä vuodesta 1976.

  Vanhoja paperilehtiä voit lukea verkossa: Lehdet ja esitteet

  Kuva
  Ajassa-verkkolehden logo mustalla tekstillä. Kuva Outi Kaakkuri

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa Jyväskylän sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Tietoja palveluista sekä asiointikanavista löytyy tammikuusta alkaen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta hyvaks.fi.

Tiedot täydentyvät alkuvuoden mittaan.

Tiedot palveluista ja toimipisteistä löytyvät edelleen Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen pelastuslaitoksen sivuilta niin pitkään kuin on tarpeen.