Hyppää pääsisältöön
Pääsisältö

Saavutettavuusselosteet

Alla oleva koskee domaineja www.jyvaskyla.fi, www.jyvaskylasinfonia.fi, www.craftmusem.fi, kalenteri.jyvaskyla.fi, nuorten.jyvaskyla.fi, veturitallit.jyvaskyla.fi, linkki.jyvaskyla.fi, www.jyvaskylanseutu.fi , valonkaupunki.jyvaskyla.fi, www.kansallispuvut.fi ja www.jklteatteri.fi, www.jva.fi sekä niissä olevia sivuja, jotka ovat samalla julkaisualustalla.

Nämä sivut/tämä alusta ovat julkaistu 20.9.2018 ja niiden tulee olla saavutettavia ja/tai niiden saavutettavuusselosteet tulee olla julkaistuna 23.9.2020 mennessä (Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta).

Pyrimme sivustojen täyteen saavutettavuuteen. Alla linkit kunkin sivuston senhetkiseen saavutettavuusselosteeseen, kuten myös joidenkin asiointipalvelujen.

Sivustoilla on myös linkkejä www3.jkl.fi-osoitteisiin palvelimelle, missä on osittain historiallista sisältöä. Nämä sisällöt ovat eriasteisesti saavutettavia. Pääosaa domainin sivuista ei päivitetä. Niiltä osin, kun sisältö on yhä ajankohtaista, ovat sivustot saavutettavia. Katso seloste alla.

Videot, joita julkaisemme 23.9.2020 jälkeen, tekstitetään tai muuten laitetaan saavutettavaan muotoon. Osalle videoista on jo näin tehty. Streamaukset, jotka jätämme näkyviin, tekstitetään myös lain määrämän kahden viikon kuluessa. 

Sivustoilla on myös liitetiedostoja, jotka eivät ole saavutettavia. Muutamme näitä saavutettaviksi mahdollisuuksien mukaan. Jos tarvitset jonkun tietyn asiakirjan saavutettavassa muodossa aiemmin, ota yhteyttä.

Jyväskylän kaupungin sosiaalisen median kanavilla otamme saavutettavuuden huomioon kunkin kanavan tarjoamien mahdollisuuksien mukaan.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia Jyväskylän kaupungin verkkosivustoihin ja niiden saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen webmaster[at]jyvaskyla.fi tai palautelomakkeen kautta.

Tämä seloste on laadittu 18.9.2019 ja päivitetty 21.9.2020, 31.1.2023, 5.5.2023 ja 28.2.2024

Verkkoviestintäpäällikkö Mikael Ratschinskij

Asiasanat:  
saavutettavuus
esteettömyys