Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Viisi nuorta hyppäämässä ilmaan matalassa tilassa.
  26.11.2021
  Onko sinulla idea maailman parhaimmasta kesäfestarista ja olisit kiinnostunut sen toteuttamisesta Jyväskylässä? Tule kertomaan ideoistasi, näkemyksistäsi ja ajatuksistasi kesäfestaritapahtuman info-iltaan Veturitalleille (Veturitallinkatu 6) keskiviikkona 8.12. klo 18.00-19.30.
 • Kuva
  Kuvakollaasissa poika pelaa, pumptrack-rata ja hiihtäjät.
  24.11.2021
  Asuinalueillat ovat asukkaiden, kaupungin työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteisiä keskusteluhetkiä, joissa aiheina ovat paikalliset asiat. To 2.12. klo 18.00-19.30 järjestettävässä asukastilaisuudessa käsitellään Tikkakosken alueen ajankohtaisia asioita ja keskustellaan asukkaiden mieltä askarruttavista kysymyksistä.
 • Kuva
  Kuvituskuvassa talon seinässä lukee Suuri turvallisuuskysely
  15.11.2021
  Jyväskylässä on käynnistynyt suuri turvallisuuskysely, jonka tavoitteena on kerätä asukkaiden ajatuksia ja kokemuksia kotikaupunkinsa turvallisuudesta. Kyselyllä halutaan selvittää, mitkä asiat koetaan olevan jo hyvin ja mitä puolestaan voisi vielä parantaa, jotta Jyväskylä ja oma asuinalue tuntuisi entistä turvallisemmalle. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaiken ikäisiltä jyväskyläläisiltä koululaisista alkaen. Vastauksia kerätään kuukauden ajan verkkokyselyn avulla sekä Kortteliklubeilla.
 • Kuva
  Lapset istuvat lattialla katsomassa kosketusnäytöllistä Satuseinää
  15.11.2021
  Lasten taideparkki Kauppakeskus Sokkarilla on avoinna lauantaisin 20.11.-18.12. joulusesongin ajan. Taideparkkiin voi tuoda lapsen klo 10-15 välillä siksi aikaa, kun vanhempi käy tontun apulaisena ostosreissulla kaupungissa.