Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Kuvituskuvassa talon seinässä lukee Suuri turvallisuuskysely
  15.11.2021
  Jyväskylässä on käynnistynyt suuri turvallisuuskysely, jonka tavoitteena on kerätä asukkaiden ajatuksia ja kokemuksia kotikaupunkinsa turvallisuudesta. Kyselyllä halutaan selvittää, mitkä asiat koetaan olevan jo hyvin ja mitä puolestaan voisi vielä parantaa, jotta Jyväskylä ja oma asuinalue tuntuisi entistä turvallisemmalle. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaiken ikäisiltä jyväskyläläisiltä koululaisista alkaen. Vastauksia kerätään kuukauden ajan verkkokyselyn avulla sekä Kortteliklubeilla.
 • Kuva
  Nainen tietokoneella
  18.11.2021
  Jyväskylän kaupunki käynnistää Suomessa ensimmäisenä kuntatoimijana innovaatioprojektin, jonka tavoitteena on helpottaa digitaalisia palveluja tarjoavien yritysten omaa tuotekehitystä. Hankkeen lopputuloksena syntyy identiteetin ja pääsynhallinnan (IAM) kaupallinen alustaratkaisu. Alustan toteuttaa kyberturvallisuuteen erikoistunut teknologiayhtiö Nixu.
 • Kuva
  Ihmiset tutkivat pihasuunnitelmaa
  15.11.2021
  Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonta ja Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö Business Jyväskylä käynnistävät yrityksille suunnatun palvelun, jolla helpotetaan rakentamisen aloittamista muun muassa rakennuslupien näkökulmasta. Yrityksille suunnattu ennakko-ohjaus on kaupunkirakenteen toimialan ja Business Jyväskylän yhteispalvelu, jolla sujuvoitetaan yritysasiakkaiden rakennushankkeiden lupakäsittelyä ja tiedonvälitystä sekä edistetään molemminpuolista vuorovaikutusta. Palvelu on maksuton ja avoin kaikille toimi- tai liiketilojen rakentamista suunnitteleville.
 • Kuva
  Autot pysäköintihallissa
  3.11.2021
  Ydinkeskustan elinvoiman lisääminen ja tukeminen on sydämen asia niin Jyväskylän kaupungille itselleen kuin sen monille yhteistyökumppaneille. Valmisteilla on kymmeniä toimenpiteitä infrastruktuurin ja tilojen pitkän aikavälin kehittämisestä yksittäisiin kampanjoihin – joista yhtenä merkittävänä kokeiluna Jyväs-Parkin kanssa toteutettava ilmainen 2 tunnin pysäköintiaika talvilauantaisin Jyväskylän sydämessä.