Hyppää pääsisältöön
Kuva
Neljä naista keskustelee pöydän ääressä. Kuva Tero Takalo-Eskola
Pääsisältö

Jyväskylä kaupungin elinkeinopalvelut vastaa kaupungin elinkeinopolitiikan koordinoinnista, elinkeinoyhteistyöstä ja kaupungin elinkeinomarkkinoinnista.

Elinkeinopalvelut tarjoaa palveluita yritysten neuvontaan, kansainvälistymiseen ja liiketoiminnan laajentumiseen. Sijoittumispalvelut auttavat Keski-Suomen ulkopuolelta liiketoimintaansa Jyväskylään laajentavia yrityksiä käynnistämään toiminnan onnistuneesti kaupungissa.

Lue lisää elinkeinopalveluiden toiminnasta, palveluista ja kaupunkikehityshankkeista Elinkeinopalveluiden sivuilta.

Jyväskylän kaupunkirakennepalvelut tarjoaa yrityksille apua tontti- ja maankäyttöasioissa. Kaupunkirakenteen asiakaspalvelusta vastaa Kaupunkirakenteen neuvonta. Tietoa tarjotaan alkaen kaavoituksesta jatkuen tontin hankintaan ja varsinaiseen rakentamiseen.

Sijoittumispalvelut

Jyväskylän kaupunki tarjoaa maksuttoman sijoittumispalvelun, joka sisältää ”avaimet käteen” -paketin yrityksen sijoittumiseksi Jyväskylään. Laadimme yhdessä sijoittumissuunnitelman, kartoitamme toimitila- ja tonttivaihtoehdot, etsimme sopivat yhteistyökumppanit alueelta sekä selvitämme henkilökunnan saatavuuden. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsimme yrityksellesi sopivimmat vaihtoehdot Jyväskylässä.

Yrityksen perustamispalvelut

Keski-Suomen Yritysidea tarjoaa kaikille jyväskyläisille yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen. Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Palveluihin kuuluvat muun muassa tuki ja ohjaus liikeidean kehittelyssä, valmennus liiketoimintasuunnitelmien ja laskelmien työstämiseen sekä yritystoiminnan käynnistämisen neuvonta ja ohjaus. 

Yhteystiedot ja lisätiedot palveluista: www.yritysidea.fi

Jyväskylässä toimii myös Jyväskylän Yritystehdas, jossa valmennetaan menestyviä kasvuyrityksiä. Yritystehdas on hautomo, jossa parhaista alkuvaiheen liikeideoista kasvatetaan menestyviä yrityksiä yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

 

Voit jättää yhteydenottopyynnön tai antaa palautetta palautejärjestelmämme kautta

Sähköpostit muotoa [email protected]

Yhteystiedot

Yritysneuvonnan palvelunumero 
p. 014 569 0138 palvelee arkisin klo 8-16.

Yritysneuvonta
Risto Kovala, palvelupäällikkö p. 050 365 0012

Yritysten sijoittumispalvelut
Harri Heinänen, sijoittumispalvelujen johtaja, p. 040 064 3298
Tanja Rönn, sijoittumispalvelut, yritysneuvoja, p. 040 481 8920

Yritystontteihin liittyvät asiat
Paula Hartman, tonttipäällikkö, Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö - Tontit ja maanhallinta, p. 014 569 1376

Yritysten lupa-asiat
Anne Heikkinen, palveluesimies, p. 014 569 5022
Kaupunkirakenteen neuvonta, p. 014 569 5000