Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Kuvakollaasissa poika pelaa, pumptrack-rata ja hiihtäjät.
  24.11.2021
  Asuinalueillat ovat asukkaiden, kaupungin työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteisiä keskusteluhetkiä, joissa aiheina ovat paikalliset asiat. To 2.12. klo 18.00-19.30 järjestettävässä asukastilaisuudessa käsitellään Tikkakosken alueen ajankohtaisia asioita ja keskustellaan asukkaiden mieltä askarruttavista kysymyksistä.
 • Kuva
  Kuvituskuvassa talon seinässä lukee Suuri turvallisuuskysely
  15.11.2021
  Jyväskylässä on käynnistynyt suuri turvallisuuskysely, jonka tavoitteena on kerätä asukkaiden ajatuksia ja kokemuksia kotikaupunkinsa turvallisuudesta. Kyselyllä halutaan selvittää, mitkä asiat koetaan olevan jo hyvin ja mitä puolestaan voisi vielä parantaa, jotta Jyväskylä ja oma asuinalue tuntuisi entistä turvallisemmalle. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaiken ikäisiltä jyväskyläläisiltä koululaisista alkaen. Vastauksia kerätään kuukauden ajan verkkokyselyn avulla sekä Kortteliklubeilla.
 • Kuva
  Ihmiset tutkivat pihasuunnitelmaa
  15.11.2021
  Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonta ja Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö Business Jyväskylä käynnistävät yrityksille suunnatun palvelun, jolla helpotetaan rakentamisen aloittamista muun muassa rakennuslupien näkökulmasta. Yrityksille suunnattu ennakko-ohjaus on kaupunkirakenteen toimialan ja Business Jyväskylän yhteispalvelu, jolla sujuvoitetaan yritysasiakkaiden rakennushankkeiden lupakäsittelyä ja tiedonvälitystä sekä edistetään molemminpuolista vuorovaikutusta. Palvelu on maksuton ja avoin kaikille toimi- tai liiketilojen rakentamista suunnitteleville.
 • Kuva
  Kaksi tonttulakkipäistä henkilöä katsoo Kauppakadun ylle viritettyä valotähteä.
  Joulunavaus 20.11. klo 17.15 alkaen
  12.11.2021
  Jyväskylän kaupunki ja Jyväskylän kaupunkikeskustan toimijat järjestävät perinteisen Joulunavauksen lauantaina 20.11. Päivän aikana löydät keskustasta paljon jouluista ohjelmaa, tarjouksia ja tekemistä!