Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kipinä-etuuden logo. Kuva Jyväskylän liikuntapalvelut
Pääsisältö

PÄIVITYS 28.8.2023

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut on keskeyttänyt uusien Kipinä-korttien jakamisen toistaiseksi. Tämän takia Kipinä-korttien jakaminen uusille asiakkaille joudutaan keskeyttämään myös muissa korttia jakavissa palveluissa ja yksiköissä. Asiakkaille jo jaetut ja voimassa olevia Kipinä-kortteja voi käyttää normaalisti.
Mikäli teillä on suuria määriä jakamattomia kortteja, niin pyydämme lähettämään ne takaisin liikuntapalveluihin. Tilanne on voimassa toistaiseksi, kunnes neuvottelut hyvinvointialueen kanssa saadaan päätökseen. Liikuntapalvelut tiedottaa jakelun jatkumisesta erikseen heti neuvotteluiden päätyttyä. Käyttämättömät kortit voi lähettää Heli Sohkaselle liikuntapalveluihin.

 

Kenelle Kipinä-kortti on tarkoitettu?

Kipinä-kortti on tarkoitettu Jyväskylän Kipinä-edussa mukana olevien sosiaali-, työllisyys- sekä terveyspalveluiden asiakkaille. Etu myönnetään palveluyksiköissä harkinnanvaraisesti sosiaalisin ja taloudellisin perustein, mutta sitä varten EI edellytetä todistusta taloudellisesta tilanteesta.

Kipinä-kortti on henkilökohtainen osallistuessa etuuden piirissä oleviin palveluihin tai varauksia tehdessä on esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alaikäinen voi todentaa henkilöllisyytensä KELA-kortilla.

Kipinä-kortti

Etuuden myöntämisen jälkeen asiakas saa käyttöönsä Kipinä-kortin, joka on voimassa vuoden myöntämispäivästä. Kortti on henkilökohtainen ja osallistuessa etuuden piirissä oleviin palveluihin tai varauksia tehdessä on esitettävä kuvallinen henkilöllisyystodistus. Korttiin kirjataan myöntämisen yhteydessä asiakkaan nimi ja päivämäärä.

Kipinän avulla pyritään mahdollistamaan kulttuuri- ja liikuntaelämyksiä kaikille taloudellisesta tilanteesta riippumatta!

Tutustu Kipinä-kortin liikuntaetuihin

Tutustu Kipinä-kortin kulttuurietuihin

Kuinka hankin pääsylipun tai kurssipaikan Kipinä-kortilla? 

Kipinä-kortilla hankit liput ja kurssipaikat kulttuurikohteeseen tai liikuntapalveluun sen omasta lipunmyyntikanavasta. Lippuja hankkiessa tai kurssipaikkoja varatessa varaudu näyttämään Kipinä-korttisi sekä kuvallinen henkilöllisyystodistus. Katso tarkemmat ohjeet palveluntarjoajan omista kanavista.

Yhteisön Kipinä-kortti

Kipinä-korttia jakavilla työllisyys-, sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijöillä on mahdollisuus saada käyttöönsä yhteisön Kipinä-kortti. Työntekijä voi hankkia yhteisön Kipinä-kortilla maksuttoman pääsylipun itselleen silloin, kun hän järjestää pienryhmäkäynnin yhdelle tai useammalle asiakkaalle.

Yhteisön Kipinä-kortti toimii samalla tavalla kuin yksityishenkilön kortti. Se on vuoden voimassa myöntämispäivästä alkaen ja sen käyttäjän on todistettava henkilöllisyytensä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

Kipinä-etua jakavat palvelut

Työllisyyspalvelut 

Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut
Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä 
Työllisyyspalvelut

Lastensuojelun avohuolto

Lastensuojelu

Lastensuojelun jälkihuolto

Lastensuojelu

Lotilan nuorisokoti 

Lotilan nuorisokoti

Nuorten aikuisten palvelukeskus J-Nappi

Nuorten aikuisten palvelukeskus J-Nappi

Nuorten Taidetyöpaja

Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä
Nuorten Taidetyöpaja

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Aikuissosiaalityö

Aikuisten sosiaalipalvelut

Omaishoitajien terveystarkastukset

Omaishoito

Terveysasemien sosiaaliohjaus

Sosiaaliohjaus

Arkeen Voimaa -ryhmät

Yhteystiedot päivitetään kevään 2023 aikana.

Vastaanottokeskus

Nora Tarmio, sosiaaliohjaaja
sos.jyvaskyla[at]vokki.fi, p. 040 181 9758

International Jyväskylä

Kansainvälisten osaajien palvelut
Kilpisenkatu 1 D, 40100 Jyväskylä
International Jyväskylä

Lisätietoja:

Heli Sohkanen
Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä
p. 050 381 9560
heli.sohkanen[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
Kipinä
liikunta