Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kolme nuorta sekoittaa maaleja työpajalla. Kuva Sini-Minttu Koivistoinen
Pääsisältö

Hei sinä 15-28-vuotias jyväskyläläinen nuori! 

Onko tulevaisuudensuunnitelmat auki, kaipaatko rutiineja ja mielekästä tekemistä arkeen? Me Nuorten taidetyöpajalla tarjoamme valmennus-, ohjaus- ja opetuspalveluita juuri sinulle.  

Työskentelemme myönteisessä, yhteisöllisessä ja turvallisessa ympäristössä, jonka rakennamme yhdessä nuorten kanssa. Toiminnallisissa pajoissa harjoittelemme hyvinvointitaitoja, työelämätaitoja sekä selkiytämme opiskeluun ja työelämään liittyviä suunnitelmia yksilö- ja ryhmävalmennuksen avulla.  

Työvälineinä Nuorten taidetyöpajalla käytämme mm. kädentaitoja, taiteen ja ilmaisun eri muotoja, ruoanlaittoa, liikuntaa, retkeilyä sekä ryhmä- ja yksilökeskusteluita. 

Kuka voi hakea Nuorten taidetyöpajalle?

Voit hakea Nuorten taidetyöpajalle, jos olet 15–28-vuotias jyväskyläläinen nuori, ja jos olet esimerkiksi työtön työnhakija, sairaslomalla tai kuntoutuja. Pajalle voit hakeutua myös tekemään opintoja vaihtoehtoiseen oppimisympäristöön.

Valmennus pohjautuu aina nuoren, työpajan ja mahdollisten muiden tahojen (esim. kuntakokeilu, hyvinvointialue, oppilaitos) tekemään sopimukseen, jossa määritellään työpajajakson kesto, sisältö ja tavoitteet.  

Nuorten taidetyöpajan pajaryhmään hakeutuakseen ei tarvitse olla minkään alan taituri. Avoin mieli ja halu kokeilla uutta riittävät.

Miten haet Nuorten taidetyöpajalle?

Hae pajalle täyttämällä hakulomake nuorten taidetyöpajalle. Valinnat pajoille tehdään haastattelujen perusteella. Hakemuksen saavuttua otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Huom! Kesän aikana tulleet hakemukset käsitellään viimeistään elokuun alussa. Nuorten taidetyöpaja on tauolla heinäkuun ajan. 

Pajajaksoihin ja pajalle hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä pajan valmentajiin. Valmentajien yhteystiedot löytyvät kunkin pajan tiedoista sivulta Nuorten taidetyöpajat.

Seuraa Nuorten taidetyöpajaa

Instagramissa @nuortentaidetyopaja
Facebookissa @Nuorten taidetyöpaja

Yhteystiedot

Työvalmentajien yhteystiedot löytyvät haitarista pajojen kohdalta: Työpajat.

Marja-Sisko Kataikko
palveluesimies
Poissa 30.6.2024 saakka. Työpajaa koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Leena Kautto-Koukkaan, SIB-asioissa Marita Laxiin ([email protected])

Leena Kautto-Koukka
vastaava työvalmentaja, arjentaitopajat
p. 050 5239 550, leena.kautto-koukka(at)jyvaskyla.fi

Hanna Liimatainen
vastaava työvalmentaja, työelämäpajat
p. 050 433 6400, hanna.liimatainen(at)jyvaskyla.fi

Aulapalvelut
Janos Lak
p. 050 311 8621, janos.lak(at)jyvaskyla.fi

Mataran toimipiste
Matarankatu 6 A3, 40100 Jyväskylä

Veturitallit
Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä
veturitallit.jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
taidetyöpaja