Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kehä Vihreän kartta. Kuva Mervi Vallinkoski
Pääsisältö

Tervetuloa Kehä Vihreälle, Jyväskylän keskustaa kehystävien viher- ja virkistysalueiden kokonaisuudelle. Kehä Vihreä on uudenlainen keskuspuisto, jossa kehämäinen muoto tuo viheralueiden virkistys- ja liikkumismahdollisuudet lähelle kaikkia kaupunkilaisia. Monimuotoinen Kehä Vihreä on tarkoitettu niin ulkoiluun, luontoretkiin, tekemiseen, oleskeluun ja vaikkapa leikkimiseen.

Kehä Vihreä muodostuu jo olemassa olevista palasista, joita ovat esimerkiksi Harju, Lutakonranta ja Tourujoki. Tunnettujen osien lisäksi puistoketjua sitovat yhteen erilaiset kapeat välialueet. Kehä Vihreä kokoaa yhteen ihmiset, luonnon, taiteen ja kulttuurin. Kehä Vihreän jatkuvalla kehittämisellä luodaan tulevaisuudessa selkeä puistojen kokonaisuus. Samalla kehitetään alueiden elvyttävyyttä, toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Lue Kehä Vihreästä Meijän Polun blogista!

Kartta käteen ja Kehälle!

Kierrä Kehä Vihreää Citynomadin mobiilikartan avulla tai Kehä vihreän kaksikielisen infokartan avulla (pdf). Löydät kartalta Kehä Vihreän alueelle sijoittuvia puistoja ja muita kohteita. Sukella Tourujokilaakson vehreään kanjoniin, törmää taiteeseen Sepänpuistossa, koe historiallista arkkitehtuuria Seminaarinmäellä tai fiilistele Kankaan vanhan tehdasalueen urbaania kaupunkiympäristöä.

Citynomadin reittikartta ja opastus

Kehä Vihreän infokartta opastaa!

Kehä Vihreän infokartta on oivallinen apu suunnistaa Kehä Vihreällä ja löytää sen eri osa-alueet. Paperisena infokartta on jaossa muun muassa kaupungin infopisteessä, Asemakatu 7.  

Lue lisää

Kehä Vihreän esitteestä (pdf, 3,5 M) tai Kehä Vihreän toimenpideohjelmasta (pdf, 9,2 M)

 

Kuva
Kehä Vihreän kartta. Kuva Mervi Vallinkoski