Hyppää pääsisältöön
Kuva
Asiakkaita Linkin palvelupisteellä vuonna 2015. Kuva Jiri Halttunen
Pääsisältö


Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä (sis.käynti Asemakadulta tai kauppakeskus Forumin 2.kerroksen käytävältä) 
Avoinna ma 10-17 ja ti-pe 10-16, palvelukassa ma-pe 10-14

Kaupungin palvelukassa

Palvelukassaan voi maksaa Jyväskylän kaupungin, Alva-yhtiöt Oy:n, Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n, Mustankorkea Oy:n laskut ilman palvelumaksua, esimerkiksi energia- ja vesimaksut. Myynnissä on päivähoidon Daisy-ajantarkkailuavaimenperiä sekä erilaisia karttoja. Myös kaupungin venepaikka- ja viljelypalstojen paikkamaksut voi hoitaa palvelukassalla.

Avoinna ma-pe 10-14
Puhelin 014 569 4000 (ma-pe klo 9-12)

Linkki-palvelupiste

Linkki-palvelupisteestä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-matkakortit ja niiden lataukset, katoamistapauksissa myös kortin sulkemiset. Meiltä myös neuvontaa reiteistä, aikatauluista ja lippujen hinnoista.

Avoinna ma 10–17 ja ti–pe 10–16 
Puhelin 014 569 4000 (ma-pe klo 9-12)

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella: Jyväskylän kaupungin palautepalvelu
Lisätietoja Linkki-palveluista (Jyväskylän seudun joukkoliikenteen sivut)

Kadonneet ja unohtuneet tavarat

Kaikki Linkki-linja-autoihin unohtunut omaisuus toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelu Oy:lle (maksullinen palvelu, tarkista palveluajat ja -hinnat, yhteystiedot ja sijainti linkistä). Tavaraa koskevan tiedustelun voi tehdä myös löytötavaratoimiston sähköisellä yhteydenottolomakkeella osoitteessa www.loytotavara.net. Kadonneen omaisuuden selvittely- ja lunastuskustannuksista vastaa aina tavaroiden omistaja itse. 

Löytötavarapalvelu noutaa tavarat suurimpien liikennöitsijöiden eli Jyväskylän Liikenteen ja Länsilinjojen varikolta kaksi kertaa kuussa parittomilla viikoilla. Tärkeää henkilökohtaista omaisuutta kuten puhelinta, lompakkoa tai avaimia voi tiedustella suoraan liikennöitsijältä ma-pe 9-15.

  • Jyväskylän Liikenne Oy, p. 0207 425 800
  • Länsilinjat Oy (vain linjat 1, 1M, 2, 2M, 4, 19, 42) p. 041 730 9342
  • Mennään Bussilla Oy (vain linjat 5 ja 5K sekä Linkki-VIP-autot), p. 040 702 1599

Matkailuneuvonta

Kauppakeskus Forum
Jyväskylä-info
Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
Sisäänkäynnit sekä Asemakadun puolelta että kauppakeskuksesta
p. 014 569 0113
matkailu (at) jyvaskyla.fi
Visit Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvonta toimii Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Uuraisten, Hankasalmen, Petäjäveden, Toivakan, Joutsan, Äänekosken, Jämsän, Keuruun, Konneveden, Luhangan, Multian, Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisenä matkailuneuvontapisteenä.

Matkailuneuvonnasta saat vinkkejä käyntikohteista, majoitus- ja ravitsemusliikkeistä sekä tapahtumista Jyväskylässä ja Keski-Suomessa.

Matkailuneuvonnasta voit myös hakea seudun esitteitä ja karttoja sekä varata itsellesi tai ryhmällesi opastetun kierroksen.

Matkailuneuvonnan toimipiste toimii miehitettynä asiakaspalvelupisteenä touko-elokuun ja asiakkaiden omatoimipisteenä syys-huhtikuun ajan. Katso tarkemmat aukioloajat: Visit Jyväskylä Region matkailuneuvonta.

Tietoa uusille asukkaille

Tietoa uusille asukkaille Uusi asukas - Tervetuloa Jyväskylään.

Kysyttyä ja ajankohtaista

Asiasanat:  
info
neuvonta
matkailu
kassa