Jyväskylä-info

Poikkeava aukiolo

Linkki-palvelupiste avoinna
lauantaina 14.12.2019 klo 10 - 16
 

Kauppakeskus Forum, 2.krs
Asemakatu 7, 40100 Jyväskylä
Sisäänkäynnit sekä Asemakadulta että kauppakeskuksesta
Avoinna ma 10-17 ja ti-pe 10-16, palvelukassa ma-pe 10-15

Kaupungin palvelukassa

Palvelukassaan voi maksaa Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän Energia Oy:n, Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n, Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ja Mustankorkea Oy:n laskut ilman palvelumaksua, esimerkiksi energia-, vesi- ja terveyskeskusmaksut. Myynnissä on päivähoidon Daisy-ajantarkkailuavaimenperiä sekä erilaisia karttoja. Myös venepaikkamaksut voi hoitaa palvelukassalla.

Avoinna ma-pe 10-15
Puhelin 014 266 0114 (ma-pe klo 9-12)

Linkki-palvelupiste

Linkki-pisteestä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-matkakortit ja niiden lataukset, katoamistapauksissa myös kortin sulkemiset. Meiltä myös neuvontaa reiteistä, aikatauluista ja lippujen hinnoista.

Avoinna ma 10–17 ja ti–pe 10–16
Puhelin 014 266 0114 (ma-pe klo 9-12)

Yhteydenotot aukioloaikojen ulkopuolella: Jyväskylän kaupungin palautepalvelu
Lisätietoja Linkki-palveluista (Jyväskylän seudun joukkoliikenteen sivut)

Kadonneet ja unohtuneet tavarat

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen linja-autoon kadonneita tai unohtuneita tavaroita voi tiedustella liikennöitsijän toimistosta: Jyväskylän Liikenne Oy, puh. 020 742 5800 (ma–pe 8–16).

Matkailuneuvonnan palvelut

Jyväskylän seudun matkailuneuvonnasta saa matkailuesitteitä ja -karttoja ja muita maksuttomia esitteitä. Visit Jyväskylän matkailuesitteitä eri kielisinä voi myös tilata suurempia määriä, matkailu[at]jyvaskyla.fi tai puh. 014 266 0113. Neuvonnasta saa vinkkejä käyntikohteista, majoitus- ja ravitsemusliikkeistä sekä tapahtumista Jyväskylän seudulla. Jyväskylän seudun tapahtuma- ja harrastekalenteriin tapahtumanjärjestäjä voi ilmoittaa tapahtumansa itse.

Lisätietoja: Visit Jyväskylä

Opaspalvelut

Matkailuneuvonnasta hoidetaan opasvälitys niin bussi- kuin kävelykierroksille, pääasiassa ryhmille.

https://visitjyvaskyla.fi/hyva-tietaa/opastetut-kierrokset

Palvelupiste

Matkailuneuvonta toimii asiakkaiden omatoimipisteenä loka-huhtikuun ajan ja miehitettynä asiakaspalvelupisteenä touko-syyskuun ajan. Omatoimipisteessä asiakkaat voivat tutustua matkailualueeseen erilaisten esitemateriaalien ja nettipisteiden kautta.

Avoinna ma 10–17 ja ti–pe 10–16

Omatoimipisteestä matkailuneuvojiin saa yhteyden puhelimitse sekä chat- ja skype-palveluiden avulla ma klo 10-17 ja ti-pe klo 10-16

Puhelin: 014 266 0113 / matkailuneuvonta
Sähköposti: matkailu[at]jyvaskyla.fi

https://visitjyvaskyla.fi/hyva-tietaa/matkailuneuvonta/ota-yhteytta

Yleisopastus kaupungin palveluista

Jyväskylä-infosta saa neuvontaa ja opastusta Jyväskylän kaupungin palveluita koskevissa asioissa. Palvelupisteessä on myös yleisöinternet-pääte ja erilaisia esitteitä ja lehtiä. Paljon tietoa löydät uusille asukkaille suunnatusta sivukokonaisuudesta.

Kysyttyä ja ajankohtaista