Hyppää pääsisältöön
Pääsisältö

Jyväskylä-info

Jyväskylä-Infossa neuvotaan ja opastetaan Jyväskylän kaupungin palveluita koskevissa asioissa. Palvelukassaan voi maksaa Jyväskylän kaupungin, Alva-yhtiöt Oy:n, Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy:n ja Mustankorkea Oy:n laskuja. Lisäksi myynnissä on paikallisliikenteen lippuja. Jyväskylä-Infosta voi noutaa myös Jyväskylän seudun matkailun esitteitä.

Kaupunginarkisto 

Kaupunginarkisto toimii kaupungin toimialojen keskusarkistona ja huolehtii tietopalvelusta arkistoon siirretyn aineiston osalta.

Kirjaamo
Kirjaamossa kirjataan kaupunginvaltuustolle ja kaupunginhallitukselle saapuvat asiakirjat ja merkitään asioiden käsittelyvaiheet. Kirjaamosta voi tiedustella sekä keskeneräisten että päätettyjen asioiden vaiheita.

Jyväskylän seudun matkailuneuvonta
Jyväskylän seudun matkailuneuvonta toimii Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Uuraisten, Hankasalmen, Petäjäveden ja Toivakan yhteisenä matkailuneuvontapisteenä. Jyväskylä-info toimii asiakkaiden omatoimipisteenä loka-huhtikuun ajan ja miehitettynä asiakaspalvelupisteenä touko-syyskuun ajan. Omatoimipisteessä asiakkaat voivat tutustua matkailualueeseen erilaisten esitemateriaalien ja nettipisteiden kautta. Asiakkaat saavat yhteyden matkailuneuvojiin puhelimitse sekä chat- ja skype-palveluiden avulla yllä mainittuina aikoina.

Keski-Suomen talous- ja velkaneuvonta
Onko taloutesi hallinnassa?

Kuluttajaneuvonta
Apua kaupankäynnin ongelmiin.

Nuorten Jyväskylä - tietoa ja neuvontaa
Tietoa, ajankohtaisia asioita ja neuvontaa kaikille Jyväskylän nuorille.

OIVA-keskus ikääntyneille
Ikäihmisten neuvonta ja palveluohjaus uusien asiakkaiden osalta keskitetty OIVA-keskukseen.

Kaupunkirakenteen neuvonta
Tietoa kaikista rakentamiseen liittyvistä asioista, tontti- ja kaavoitusasiat, venepaikat katujen ja viheralueiden kunnossapitoasiat, tapahtumalupapalvelut (ulkotapahtumien järjestämiset).

Tilahaku: kokous- ja juhlatiloja
Vuokrattavat kokous- ja juhlatilat, auditoriot, atk-luokat ja saunat

Vikailmoitukset
Ulkovalaistus, liikennevalot, kadut, puistot, satamat, kaukolämpö (Jyväskylän energia, Vattenfall), sähkö (Jyväskylän energia, Vattenfall, Suur-Savon sähkö), vesi (Jyväskylän energia), yleiset tiet