Hyppää pääsisältöön
Kuva
Perhe kävelyllä luonnossa. Kuva Hannu Rainamo
Pääsisältö

Jyväskylä kutsuu asumaan, opiskelemaan, työskentelemään, vierailemaan ja osallistumaan – elämään arkea ja juhlaa! Kulloinkin ihmisen parasta aikaa.

Vilkkaan ja vetovoimaisen Jyväskylän asukasluku ja yrityselämä kasvavat vauhdilla. Asukasluvun kasvu on Suomen suurten kaupunkien kärkeä. Suosittu opiskelukaupunki on houkutteleva muuttokohde ja kannustava kasvualusta rohkeille ideoille.

Osaava ja koulutettu työvoima sekä innovatiiviset yritykset ovat kaupunkimme ylpeydenaiheita. Jyväskylä on seudun kaupallinen keskus. Tänne on helppo tulla, jäädä ja juurtua.

Muutos valmis - työpaikka puuttuu

Oletko muuttamassa Keski-Suomeen, mutta sinulla ei ole vielä työpaikkaa tiedossa? Työpaikkoja löytyy TE-palveluista sekä Jyväskylän kaupungin rekrytoinnista.

Kaupunki liikkeessä

Jyväskylää sanotaan liikuntapääkaupungiksi. Eikä ihme, sillä Jyväskylässä liikunta ja hyvinvointi ovat lähes intohimo. Kompaktissa kaupungissa melkein kaikki sijaitsee kävely- tai pyöräilyetäisyydellä. Innokkaille liikkujille on tarjolla paljon mahdollisuuksia ja tapahtumia, oli kyse sitten huippu-urheilusta tai kuntoliikunnasta.

Sopivan kokoisessa, yli 144 000 asukkaan kaupungissa asuu tyytyväistä väkeä. Jyväskylää pidetään tutkitusti erinomaisena kasvuympäristönä lapsille. Tasokkaat asuinalueet ja hyvät palvelut tekevät Jyväskylästä viihtyisän kotikaupungin kaikenikäisille.

Kaupungin syke ja luonnon läheisyys yhdistyvät Jyväskylässä harvinaisella tavalla. Upea luonto, monipuoliset liikunnan ja vapaa-ajan mahdollisuudet sekä vilkas kulttuurielämä hemmottelevat niin kaupungissa asuvia kuin vierailijoita.

Kaupungin verkkosivuilta löydät monipuolisesti asumiseen, elämiseen ja kaupungin palveluihin liittyvää tietoa.

Tervetuloa viettämään elämäsi parasta aikaa!

Jyväskylä liikkeessä.
Katso lisää videoita Jyväskylästä

Visit Jyväskylä Regionin matkailuvideo That memorable moment.

Asiasanat:  
asukas
muuttaja