Hyppää pääsisältöön
Kuva
Mäki-Matin perhepuiston portilta. Kuva Minna Hakkarainen
Pääsisältö

Perhepuisto on avoinna ympäri vuoden. 

Puiston talot ja leluvarastot avoinna ma-to 8-15.45 ja pe 8-14.

Kesäisin (1.6.-31.7.) puisto on auki ma-to klo 8-18 ja pe klo 8-14.

Mäki-Matin perhepuiston tapahtumien ja toiminnan tarkemmat aikataulut löytyvät Mäki-Matin perhepuiston facebook-sivulta sekä instagramista. 

Puistosta voi vuokrata ylätaloa, Pikku-Maijaa, syntymäpäiviä, yhdistysten toimintaa tai muuta mukavaa varten. Vuokrahinta yksityiselle vuokraajalle on 21.80 €/tunti. Kesä-heinäkuussa vuokraukset ovat kiinni.


Puiston toiminta on osa Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatuspalveluita ja toimintaa pyörittää varhaiskasvatuksen opettajat sekä lastenhoitajat. Puisto tarjoaa mahdollisuuksia vapaaseen oleiluun, leikkiin sekä ohjattuihin kerhoihin ja toimintahetkiin.

Puisto koostuu kahdesta idyllisestä rakennuksesta sekä laajasta ulkoilualueesta. Sisätiloista löytyvät leikkihuoneet varusteineen, keittiö ja wc:t. Jos tulet autolla puistoon lähimmät parkkipaikat on tienvarsipaikkoja sekä Harjun kupeessa muutama kiekkopaikka. 

Puiston pihapiiristä löydät kesäisin myös Vanhan Kunnon Kahvilan. Kahvila on osa puiston toimintaa ja sitä pyörittää tiimiakatemian opiskelijat. Kahvila on kuuluisa herkullisista korvapuusteistaan. 

Perhepuisto toimii kohtaamispaikkana erilaisissa tapahtumissa olemalla osa esim. Valon kaupunkia, Yläkaupungin yötä ja Jyväskylän kesää.

Kuva

 

Vuonna 1979 perustettu, puisto on ainutlaatuisen ympäristönsä ja aidon paikallishistoriansa kautta todellinen kiinnittymiskohta kaupunkiin monelle jyväskyläläiselle lapsiperheelle. Vuonna 1994 puistoon on myös perustettu  puiston käyttäjistä ja vapaaehtoisista koostuva Mäki-Matin perhepuiston tuki ry. joka toimii itsenäisenä yhdistyksenä.

Lasten- sekä perhekerhot Mäki-Matin perhepuistossa syksyllä -23 

Kerhot toimivat viikoittain 4.9.-31.5. Vapaina olevia paikkoja voi hakea ympäri vuoden. Tee sähköinen hakemus tästä. Kerhoajat löydät täältä

Kaikille avoin toiminta Mäki-Matin perhepuistossa

Puiston avoimet liikuntavuorot, tuu&tee-keittokahvila sekä muskarit kokoontuvat viikottain. Lisätietoja vuoroista löydät puiston somesta (Facebook ja Instagram) sekä täältä. 

Vilttikirppikset puistossa kesä-23

Puistossa voi taas myydä omia tavaroitaan tai muuten vain nauttia tunnelmasta kesällä -23. Kesän kirppispäivät ovat: 16.6, 22.6, 30.6, 6.-7.7., 14.7, 21.7, 28.7 

Kirppisaika on klo 9-13. Ei paikkavarauksia!

Haitari

Puiston kesä-23

Tilojen varaaminen

Toimintaa

Kuva
Mäki-Matin perhepuisto. Kuva Jyväskylän kaupunki

Mäki-Matin perhepuisto

Oikokatu 7, 40100 Jyväskylä
p. 040 088 4170

Apulaisjohtaja (tilavaraukset)
Anna Nurmesniemi, p. 050 598 4693
anna.nurmesniemi(at)jyvaskyla.fi

Kerhot
puh. 040 354 6259 tai 040 626 4811

Puiston löydät myös somesta

Ota meidän Instagram seurantaan ja käy vierailemassa myös Facebookissa.

Asiasanat:  
lapsiperhe
leikki
perhe
perhekahvila
perhekeskus