Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Ukrainan lippu ja sydän. Kuva Terhi Pekkarinen
  7.3.2022
  На сьогодні у Центральній Фінляндії перебуває 1700 тимчасових переселенців з України, що втекли від війни. На цій сторінці ви можете знайти інформацію, які послуги в місті Юваскюля пропонують втікачам від війни та як ви можете допомогти українцям. / Keski-Suomessa on tällä hetkellä yli 1700 Ukrainasta sotaa pakenevaa. Ukraina-sivulle on koottu tietoa, mitä tukea ja palveluja Jyväskylässä on Ukrainasta sotaa pakeneville sekä kuinka voit auttaa ukrainalaisia./
 • Kuva
  Suomenlippu sinistä taivasta vasten. Kuva Kristiina Pentikäinen
  1.12.2022
  Itsenäisyyspäivää 6.12.2022 juhlistetaan Jyväskylässä Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän varuskunnan ja Jyväskylän seurakunnan järjestämällä ohjelmalla.
 • Kuva
  Puhelinpalvelu. Kuva Merja Huovelin
  2.12.2022
  Jyväskylässä Kyllön, Novan ja Palokan terveysasemien kiireettömien puheluiden linjat ovat ruuhkautuneet ja takaisinsoittoa joutuu nyt odottamaan tavallista pidempään. Puheluiden purkaminen tulee viivästymään ensi viikkoon.
 • Kuva
  Ihmisiä liikkumassa ryhmäliikuntatunnilla. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
  2.12.2022
  Innostaisiko uusi harrastus, kuten makramee-solmeilu, kehonhuolto tai englannin yksilötunnit? Jyväskylän kansalaisopiston keväästä löytyy kursseja laidasta laitaan kaikenikäisille.
Somevirta-upotus
 • Kuva
  Piirroskuva energiansäästöstä. Kuva Jyväskylän kaupunki

  Viisas energiankäyttö on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Se on Jyväskylän kaupungin kestävää arkea.

  Vinkkejä ja tietoa energiansäästöstä

  Kuva
  Kestävää arkea Jyväskylässä logo

  Kokoamme kuluvan syksyn ja tulevan talven aikana juttuja, podcasteja ja videoita, joista saat vinkkejä omaan kestävään arkeesi sekä ajankohtaista tietoa energiasta ja sähkön säästämisestä.

  Jutuissa kerrotaan kaupungin tekemästä energiansäästötyöstä. Podcasteissa kurkistetaan tulevaisuuteen ja syvennetään tietämystä. 

  Kerro omista kokemuksistasi somessa tunnisteilla #kestäväarki #Jyväskylä.

 • Kuva
  Jyväskylän keskusta kesällä Kauppakadun ja Kilpisenkadun kulmalta. Kuva Tero Takalo-Eskola

  Jyväskylän kaupunginvaltuusto hyväksyi päivitetyn kaupunkistrategian helmikuussa 2022. Visio on "Jyväskylä on kasvava ja kansainvälinen sivistyskaupunki". Missio on "Edistämme kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä". Arvot ovat inhimillisyys, vastuullisuus, rohkeus, avoimuus ja turvallisuus.

  Strategian neljä kärkeä

  • Koulutus- ja kulttuurikaupunki
  • Elinvoiman kaupunki
  • Liikuntapääkaupunki
  • Resurssiviisas kaupunki

  Strategiakärkien toteuttamiseksi on kirjattu 18 teemaa, joiden toteuttaminen on ratkaisevaa kaupungin menestyksen kannalta. Strategiakärjet ja teemat linjaavat lähivuosien tahtotilan.