Hyppää pääsisältöön
Kuva
Aamutossut jalassa. Kuva Jyväskylän kulttuuripalvelut
Pääsisältö

Kevään kulttuuritarjonta löytyy Taideapteekin tapahtumaesitteestä

Tapahtumaesitteestä voit tarkastella, millaista ohjelmaa ikäihmisille järjestetään kevätkaudella 2023. Esitteestä ja nettisivuilta löydät tiedot mm. Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuuksista, Kino Hopea -elokuvista ja HopeaTansseista sekä lähitalojen ja eri kulttuurilaitosten ohjelmistosta varttuneemmalle väelle. Tänä keväänä järjestämme todella paljon myös muita avoimia tilaisuuksia ikäihmisille. Ohjelmassa on konsertteja, tanssia ja paljon muuta!

Taideapteekin esitettä voit lukea verkossa. Painettua esitettä on jaossa mm. kirjastoissa, museoissa, lähitaloissa, uimahalleissa, OIVA-keskuksessa ja Linkki-palvelupisteessä.

Taideapteekin esite

Puuttuuko sinulta kulttuurikaveri? Pyydä kulttuuriluotsi kaveriksi! Ota yhteyttä hannemari.laitinen[at]jyvaskyla.fi tai p. 050 338 1114

 

Etätapahtumat

Jyväskylän kaupunki on mukana hankkeessa, jossa kehitetään digitaalista alustaa sisältöpalveluille. Pääset tutustumaan demoversioon tästä linkistä. Lämpiö-nimisen alustan sisällöt on suunnattu erityisesti ikääntyneiden iloksi. Sivuilta näet esimerkiksi teatteriesityksiä, taiteilijahaastatteluja sekä jumppatuokioita. Tervetuloa mukaan!

Osa ikääntyneiden kulttuuripalveluiden tapahtumista on verkkotallenteina. Kotisohvalta voit katsoa vanhustenviikon pääjuhlan ja keväällä 2021 tallennettua ystävänpäivän konserttia. Seniori-infosta löydät ajankohtaista tietoa Jyväskylän alueen palveluista ja toiminnoista. 

Tiedustelut:

-koordinaattori Outi Savonen, p. 050 597 8954
outi.savonen(at)jyvaskyla.fi

-kulttuurituottaja Satu Waren, p. 050 599 6017
satu.waren(at)jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
ikäihminen
taideapteekki