Hyppää pääsisältöön
Kuva
Vanhustenviikon pääjuhla avaa vanhustenviikon vieton. Kuva Sanna Siniluhta
Pääsisältö

Seniorimessut

Jyväskylän kaupunki järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Seniorimessut maanantaina 2.10.2023 Vanhusten viikon alkajaisiksi. Tapahtumapaikkana on Jyväskylän kaupungiteatteri (Vapaudenkatu 36).

Messuilla kohdataan eri-ikäisiä ihmisiä, verkostoidutaan sekä saadaan ajankohtaisia tietoja Jyväskylän seudun asioista. Ohjelmassa on kulttuuriesityksiä, luentoja, näyttelyitä ja tietenkin mahdollisuus kahvitteluun. Seniorimessuja uudistetaan ja tänä vuonna tapahtuma on osa valtakunnallisen ARMAS-festivaalin tapahtumakokonaisuutta. Messuilla ei järjestetä yritysten tuotemyyntiä, mutta kotiin annettavien palveluiden markkinoinnille tilat järjestyvät muiden näytteilleasettajien lomassa.

Toivomme messutapahtuman kiinnostavan Teitä ja toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan seniorimessutapahtumaa kanssamme.

Lisätietoja messuista tulossa pian. 

Lisätietoa:

koordinaattori Outi Savonen, p. 050 597 8954
outi.savonen(at)jyvaskyla.fi

kulttuurintuottaja Satu Waren, p. 050 599 6017

satu.waren(at)jyvaskyla.fi 


Vanhustyön keskusliitto

Vanhustenviikko juhlistaa ikääntymistä

Vuoden 2023 vanhustenviikkoa juhlistetaan teemalla 

"Tehdään iästä numero"

"Gör ett nummer av åldern"

"Dahkat agis nummira"

"Age matters"

Ohjelma suunnataan ikääntyneiden palveluissa oleville asukkaille sekä asiakkaille. Avoin ohjelma on tänä vuonna osa ARMAS-festivaalia ja se on löydettävissa Taideapteekin esitteestä. 

Asiasanat:  
ikäihminen
ikääntyneet