Hyppää pääsisältöön
Pääsisältö

Tämä sivu on päivitetty 22.6.2023.

Haluan tarjota ohjauspalvelua

Ohjauspalvelun tarjoaminen vaatii lähtökohtaisesti y-tunnusta. Ohjaustunneista tehdään kirjallinen ostopalvelusopimus ja toteutuneet tunnit laskutetaan sähköisesti kauden päätteeksi.

Kouluille 

Ilmoittautuminen koulupäivän yhteydessä (aamuisin tai iltapäivisin) tapahtuvan harrastustoiminnan tuottajaksi seuraavan lukuvuoden osalta aukeaa maalis-huhtikuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka julkaistaan tällä sivulla ja lähetetään harrastusverkoston sähköpostilistalle. Ilmoittautuneista toimijoista koostetaan harrastustarjotin, joka välitetään koulujen harrastustoiminnasta vastaaville yhteyshenkilöille.

Toissijaisesti toimija voi myös olla suoraan yhteyksissä tietyn koulun yhteyshenkilöön. Yhteystiedot (harrastusohjaaja) löytyvät koulun Peda.net-sivuilta tai niitä voi kysyä Jyväskylän harrastamisen mallin hankekoordinaattorilta.

Harrastamisen Suomen mallille ei ole omaa erillistä toimijahakua vaan toiminnan tuottajaksi ilmoittaudutaan yhdellä ja samalla lomakkeella.

Ilta-aikaan

LiikuntaLaturin- ja Veturin sekä soveltavan liikunnan seuraavan lukuvuoden sisällöt suunnitellaan helmi-huhtikuussa edellisen kauden ja uusien toiveiden pohjalta. Lisätietoa saa suoraan palveluista vastaavalta liikunnanohjaajilta.

Haluan tiedottaa järjestämästäni toiminnasta

Toimintaa voi ilmoittaa ympäri vuoden Jyväskylän Seudun Tapahtumakalenteriin, josta löytyy oma puoli tapahtumille ja harrastuksille.

Talvilomalle, kesälomalle ja syyslomalla tapahtuvaa perheiden, lasten ja nuorten toimintaa voi ilmoittaa Lomalokkiin.

Maksutonta nuorten (alle 30v) toimintaa voi ilmoittaa harrastussivujen maksuttoman toiminnan vinkkeihin.

Keski-Suomen Liikunta kokoaa Suur-Jyväskylä-lehdessä kahdesti vuodessa ilmestyvät Juniorit urheilee Jyvässeudulla sekä Aikuisten harrasteliikunta -liitteet. Lisätietoa KesLiltä.

Haluan löytää tilan toiminnalleni

Jyväskylän kaupungilla on useita tiloja vuokrattavana:

Haluan liittyä verkostoon

Jyväskylän kaupunki koordinoi verkostoja, joista toimijat voivat saada tietoa, keskusteluseuraa ja kollegiaalista tukea.

Harrastusverkosto

Harrastusverkosto on tarkoitettu niille harrastustoimintaa tarjoaville toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä Jyväkylän kaupungin kanssa. Yhteistyö voi olla toiminnallista, viestinnällistä tai kehitysyhteistyötä.

Tällä hetkellä harrastusverkosto ei kokoonnu säännöllisesti. Sen sijaan toimijoille on tarjolla liikuntapalveluiden koordinoima Seurafoorumi sekä kulttuuri- ja osallisuuspalveluiden koordinoimat Kulttuuritoimijoiden aamukahvit ja vapaaehtoistoimijoiden Valikko-ryhmä.

Harrastusverkoston sähköpostilistalla tiedotetaan muun muassa koulupäivän yhteydessä tapahtuvan harrastustoiminnan toimijahausta.

Liittyäksesi sähköpostilistalle lähetä viestiä hankekoordinaattorille.

Kulttuuritoimijoiden aamukahvit

Kulttuuritoimijoiden aamukahveilla keskitytään taiteen ja kulttuurin tekijöiden keskinäiseen vuorovaikutukseen ajankohtaisten aiheiden ympärillä. Tapaamisissa jaetaan tietoa ja pyritään edistämään taiteen vapaan kentän toimijoiden verkostoitumista yli sektorirajojen. 

Seurafoorumi

Seurafoorumi on liikuntaseurojen ja kaupungin liikuntapalveluiden yhteistyöelin, jossa käsitellään ajankohtaisia teemoja tarkoituksena kehittää kunnan liikuntaelämää avoimessa vuoropuhelussa. Seurafoorumi kutsutaan koolle noin kahdesti vuodessa.

Ladataan...

Ilmoittautuminen harrastuspalveluiden tuottajaksi 2023–2024

Kiinnostus tarjota harrastustoiminnan ohjauspalvelua Jyväskylän kaupungin perusopetukseen lukuvuonna 2023–2024 ilmoitetaan sähköisellä lomakkeella.

Viimeistään 30.4.2023 ilmoitettu toiminta ehtii mukaan ensimmäiseen aaltoon rahoituspäätösten selvittyä huhtikuun lopussa. Mukaan voi kuitenkin ilmoittautua myös myöhemmin.

Mistä on kyse?

Jyväskylän kaupunki tuottaa harrastustoimintaa omana työnä sekä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä Jyväskylän kaupungin kanssa, ota yhteyttä suoraan palvelusta vastaavaan henkilöön:

Ulkoisten toimijoiden ohjaamat harrastusryhmät kouluilla, koulujen harrastusohjaajat, harrastusverkosto ja muut lasten ja nuorten harrastamiseen liittyvät asiat

Hankekoordinaattori Reeta Jääskeläinen, reeta.jaaskelainen[a]jyvaskyla.fi, p. 040 662 0085

LiikuntaVeturi ja

LiikuntaLaturi

Eero Simonen, eero.simonen[a]jyvaskyla.fi, p. 050 522 6829

Asiasanat:  
harrastus