Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kuva Kortteli Klubin ulkopuolelta kadulta, ikkunoiden teippauksissa lukee lähitalot ja Kortteli Klubi
Pääsisältö

Aukioloajat

Kortteli Klubilla kesätauko 19.6.-6.8.

  • ma-pe klo 10-16 
  • pe klo 10-15

Vapaudenkatu 48-50, 40100 Jyväskylä, pääpostin ja Scandic-hotellin välissä

Olohuone keskellä kaupunkia

Lähitalo Kortteli Klubi on kohtaamispaikka kaiken ikäisille kaupunkilaisille ihan keskellä kaupunkia. Toiminta rakentuu osallistumisen, osallisuuden, kulttuurin, sivistyksen, liikunnan ja ajankohtaan sopivien tapahtumien ja teemojen ympärille.

Lähitaloille voit tulla lukemaan lehteä, keskustelemaan, laulamaan, pelaamaan lautapelejä, liikkumaan, oppimaan, vaikuttamaan. Keksitkö vielä lisää? Tervetuloa ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa yhdessä.

Kortteli Klubin ovet ovat avoinna arkipäivisin, osittain myös iltaisin. Viikonloppuisin tapahtumia järjestetään sovitusti. Kortteli Klubi on mukana myös keskusta-alueen eri tapahtumissa.

Kortteli Klubin toimintakalenterista voit seurata viikoittaista säännöllistä ohjelmaa, sekä kuukauden ohjelma tärppejä. Ennakkoilmoittautumista ei pääsääntöisesti tarvita. Mahdollisista ilmoittautumista mainitaan ryhmän, tapahtuman tai tilaisuuden kohdalla erikseen.

Tervetuloa mukaan lähitalon toimintaan!

Esteetön saapuminen

Kortteli Klubi sijaitsee osoitteessa Vapaudenkatu 48-50, pääpostin ja Scandic-hotellin välissä. Sinne pääsee hyvin linja-autolla ja VIP-linkillä. Katso aikataulut palveluliikenteen aikatauluoppaasta. Lähimmät parkkihallit ovat P-Sokos ja P-Scandic. Kortteli Klubin ikkunan alla on muutama maksullinen pysäköintipaikka. Parkkimaksun voit maksaa Easypark tai Taskuparkki -sovelluksella, tai maksuautomaatilla. Scandicin ja Kortteli Klubin välissä on 2 invapaikkaa.

Kortteli Klubiin on esteetön pääsy oven vasemmalta puolelta luiskaa pitkin. Oven saa avattua ovipainikkeesta ulkoa päin, ovikello sijaitsee ovipainikkeen vieressä.

Yhdessä toimien hyvinvointia

Haluatko sinä, yhteisösi tai yhdistyksesi tulla järjestämään avoimia tapahtumia tai ohjelmaa, joista arvelet muidenkin pitävän? Nyt siihen on tilaisuus - ole yhteydessä koordinaattoreihin ja kerro ideasi.

Kiinnostaako vapaaehtoistoiminta taiteen ja kulttuurin parissa? Ota yhteyttä kulttuuriluotsikoordinaattori Hanne Laitiseen: hannemari.laitinen[at]jyvaskyla.fi

Kulttuuriluotsit verkossa

Kuva
Sydänkuvio ja teksti Lähitalo Kortteli Klubi logossa. Kuva Jyväskylän kaupunki

Yhteystiedot

Kirsi Takanen, koordinaattori
p. 050 402 7442, kirsi.takanen[at]jyvaskyla.fi

Hanne Laitinen, kulttuuriluotsikoordinaattori
p. 050 338 1114, hannemari.laitinen[at]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
kulttuuri
liikunta
Kaupunginosa: