Hyppää pääsisältöön
Kuva
Poika pelaa jalkapalloa puistossa. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

Toimintavuosi 2023-2024

Syyslukukausi alkaa keskiviikkona 9.8.2023 
Syyslukukausi päättyy 21.12.2023
joululoma 22.12.2023-6.1.2024

Syysloma  ajalla16.-20.10.2023 (viikko 42)

Syyslomalla avoinna olevat päiväkodit ovat Kangasvuoren, Keljonkankaan, Korpilahden, Kortepohjan, Liinalammin, Pohjanlammen, Savulahden sekä Tapiolan päiväkodit. Vuorohoito keskitetään Tapiolan, Liinalammin ja Korpilahden päiväkoteihin. Omasta päiväkodista ilmoitetaan perheelle lapsen varhaiskasvatuspaikka syysloman aikana. 

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 8.1.2024
talviloma 26.2.-1.3.2024 (viikko 9)
koulu päättyy lauantaina 1.6.2024

Varhaiskasvatusjärjestelyt syys- joulu-, talvi- ja kesälomien aikana

Varhaiskasvatuksen syys-, joulu-, talvi- ja kesäloma on samaan aikaan koulujen lomien kanssa. Loma-aikaan varhaiskasvatusta järjestetään vain tarpeen mukaisesti. Perheet ilmoittavat Edlevo-järjestelmässä lapsen hoidontarpeen myös loma-ajoille.

Varhaiskasvatuspalvelut keskitetään loma-aikoina eri puolilla Jyväskylää sijaitseviin päiväkoteihin. Perheet saavat tiedon lapsen loma-ajan varhaiskasvatuspaikasta lapsen omasta päiväkodista.

Perheet saavat maksuhyvitystä asiakasmaksuun koulujen loma-aikoina, kun kokonaiset poissaolopäivät on ilmoitettu määräaikaan mennessä. Maksuhyvitykseen oikeuttavia päiviä ovat vain arkipäivät.

Alasivu

VARHAISKASVATUSJÄRJESTELYT LOMA-AIKOINA

Loma-aikojen järjestelyt keskitetään useaan päiväkotiin, jotta pystytään toimimaan turvallisesti. Avoinna olevia päiväkoteja tarkastellaan lapsimäärien tarkentuessa, ja muutoksia avoinna oleviin päiväkoteihin saattaa tulla. Tätä sivua päivitetään aina tilanteiden muuttuessa. Lisätietoja päivystysjärjestelyistä saa omasta päiväkodista.

Asiasanat:  
toimintavuosi
varhaiskasvatus