Hyppää pääsisältöön
Kuva
Laivat satamassa. Kuva Hanna-Kaisa Hämäläinen
Pääsisältö

Venepaikka maksetaan varauspalvelussa verkkomaksuna, jota varten sinulla tulee olla käytössäsi verkkopankkipalvelu ja -tunnukset. Varaa veneen tiedot esille ennen varauksen tekemistä.

Jos käytössäsi ei ole nettiä tai verkkopankkipalvelua, venepaikan varaaminen ja maksaminen hoituu Jyväskylä-infossa, Asemakatu 7, kauppakeskus Forum 2. krs., avoinna arkisin klo 10–14.

Lisätietoja: Kaupunkirakenteen neuvonta p. 014 569 5000 tai kaupunkirakenne@]jyvaskyla.fi


Venepaikkojen varausaikataulu 2024

  • Soutuvenepaikat 2.4.2024 klo 10 alkaen 
  • Laituri- ja poijupaikat 3.4.2024 klo 10 alkaen

Uudelleenvaraus

Edellisellä kaudella varatun venepaikan voi varata uudelleen maksamalla venepaikan huhtikuun aikana.

Uudelleenvarauskaudella maksamatta jääneet soutuvenepaikat vapautuvat yleiseen hakuun 3.5.2024 klo 10 alkaen.

Uudelleenvarauskaudella maksamatta jääneet laituri- ja poijupaikat vapautuvat yleiseen hakuun 6.5.2024 klo 10 alkaen.

Lauttapaikkojen varaaminen Lutakon satamasta

Lauttalaiturin vapautuvat paikat vuokrataan ensisijaisesti kaupalliseen toimintaan. Mikäli hakijoita on enemmän kuin vapaita paikkoja, lauttapaikat arvotaan paikan hakijoiden kesken. Lutakon lauttapaikat voidaan vuokrataan vain lautoille, jotka täyttävät satamajärjestyksen 11 §:n asettamat vaatimukset.

Mikäli paikkoja vapautuu enemmän kuin on kaupallista toimintaa harjoittavia hakijoita, myös yksityiset henkilöt voivat varata paikan saunalautalle.

Halukkuus vuokrata lauttapaikka on ilmoitettava Kaupunkirakenteen Neuvontaan 1.1.-30.4.2024 välisenä aikana sähköpostitse: [email protected].

Hakijoille ilmoitetaan paikan saamisesta 6.5.2024 mennessä. 

 


Venepaikan vaihtaminen 

Kirjaudu varauspalveluun ja avaa voimassa oleva varaus. Varaussivun alareunasta löytyy  Vaihda varattu venepaikka -painike, jota klikkaamalla pääset valitsemaan uuden venepaikan. 

Jos varaus siirretään kalliimmalle paikalle, varauspalvelu veloittaa automaattisesti hintojen erotuksen. Edullisempaan paikkaan siirtyessä ei hintojen välistä erotusta palauteta.

Paikan voi vaihtaa myös soittamalla Kaupunkirakenteen neuvontaan p. 014 569 5000. 

Venepaikan peruminen

Paikan voi perua varauspalvelussa tai soittamalla Kaupunkirakenteen neuvontaan. Toukokuun aikana perutuista venepaikoista palautetaan koko venepaikkamaksu. Kesäkuun aikana perutuista venepaikoista palautetaan puolet venepaikkamaksusta.

Maksun palautusta varten ilmoita tilinumero Kaupunkirakenteen neuvontaan [email protected] tai soittamalla p. 014 569 5000.


Venepaikkojen saatavuus ja hinnat

Venepaikkojen saatavuus vaihtelee eri satamissa ja soutuvenepaikoilla varaustilanteen mukaan. Ajankohtaisen tiedon venepaikan saatavuudesta saat venepaikkojen varauspalvelusta.

Haitari

Satama- ja venepaikkamaksut 1.1.2024 alkaen

Asiasanat:  
veneily
venepaikka
laituripaikka
soutuvene
varaaminen