Hyppää pääsisältöön
Kuva
Opiskelija katsoo puhelintaan ulkona syksyllä. Kuva Tero Takalo-Eskola

Haluatko suoraan ammattioppiin ja nopeasti töihin vai edetä hitaammin sivistyspääomaa keräten? Miten vain, Jyväskylä tarjoaa sinulle mahdollisuuden laadukkaaseen ja monipuoliseen opiskeluun.

Oppia on tarjolla neljässä korkeakoulussa, useissa opistoissa tai Suomen kolmanneksi suurimman lukio- ja ammatillisen koulutuksen järjestäjän Gradian koulutuksessa. Koulutusaloissa ja ammatteissa on varaa valita – ja opintojen aikana voit muuttaa myös suuntaa, jos huomaat että kutsumuksesi onkin toisaalla.

Jyväskylässä oppilaitokset tekevät tiivistä yhteistyötä. Tämän ansiosta voit Jyväskylän yliopiston, JAMKin tai Gradian opiskelijana valita opintokokonaisuuksia yhteisestä EduFutura-yhteisön opintotarjonnasta.

EduFutura Jyväskylä

Kuva
Edufuturan yhteistyöverkosto

Jyväskylässä voit valita joustavan ja yksilöllisen opintopolkusi sekä ristiinopiskella eri oppilaitosten välillä.

EduFutura on Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yhteistyömalli, joka mahdollistaa ristiinopiskelun EduFutura-oppilaitosten välillä.

Liity mukaan yli 40 000 EduFutura-opiskelijan yhteisöön! EduFutura Jyväskylän yhteistyömalli on ainutlaatuinen Suomessa, sillä mukana ristiinopiskelussa on myös toinen aste (lukiot ja ammatillinen koulutus).

Lue lisää EduFuturan kotisivuilta

Jyväskylän erikoisuuksia

Liikuntatieteellinen tiedekunta

Koulutustarjontakoonteja Jyväskylästä