Hyppää pääsisältöön
Kuva
Opiskelija katsoo puhelintaan ulkona syksyllä. Kuva Tero Takalo-Eskola
Pääsisältö
Kuva
JAMKin opiskelijat istuvat luennolla. Kuva Mikko Vähäniitty

Jyväskylässä on monia mahdollisuuksia oman osaamisen laajentamiseen.

Jyväskylässä oppiminen on jatkuvaa. Itsensä kehittämiseen on lukuisia mahdollisuuksia niin päätoimisen opiskelun ohessa kuin myös varsinaisen opiskeluajan jälkeen. Jyväskylässä on mahdollisuus laadukkaaseen opiskeluun ja itsensä kouluttamiseen läpi elämän!

Alkio-opisto

Alkio-opisto on valtakunnallinen monialainen kansanopisto, joka järjestää usean eri yliopiston ja ammattikorkeakoulun avoimia opintoja sekä lukiokurssien kertausta Jyväskylän Korpilahdella.

Humanistinen avoin ammattikorkeakoulu

Kuva
Humanistisen ammattikorkeakoulun logo

Humakin avoimessa AMK:ssa voit opiskella monipuolisesti yhteisöpedagogiikan aloja kuten nuoriso- ja järjestötyötä sekä työyhteisön kehittämistä. 

Jyvälän kansalaisopisto

Kuva
Jyvälän setlementin logo

Jyvälän kansalaisopistossa voit oppia uusia tietoja ja taitoja, vahvistaa mielen ja kehon hyvinvointia sekä harrastaa yhteisöllisesti.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jamkin avoimessa AMK:ssa on korkeakouluopintoja kaikilta Jamkin aloilta. Tähtää tutkintokoulutukseen polkuopinnoissa tai kehitä työelämässä tarvitsemaasi osaamista sinulle sopivassa kokonaisuudessa. Mene ja tiedä.

Jyväskylän kansalaisopisto

Jyväskylän kansalaisopistosta löydät mahdollisuuksia opiskeluun, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen, tietojen tai taitojen kartuttamiseen sekä yhdessäoloon. Lisäksi käsityöneuvonta palvelee niin kokeneita harrastajia kuin vasta-alkajiakin.

Jyväskylän kesäyliopisto ja Ikääntyvien yliopisto

Kesäyliopistossa opiskelet ympäri vuoden avoimia korkeakouluopintoja ja kieliä, täydennät ammatillista osaamista sekä saat tukea toisen asteen opintoihin. Kesäyliopistossa voit myös osallistua ikääntyvien yliopistotoimintaan ja JYUniorit -tiedekasvatukseen.

Jyväskylän kristillinen opisto

Kuva
Jyväskylän kristillisen opiston logo

Jyväskylän kristillinen opisto järjestää vapaan sivistystyön koulutusta, ammatillista koulutusta, aikuisten perusopetusta ja perusopetuksen lisäopetusta sekä työelämässä jo toimiville lyhytkursseina toteutettavaa ajankohtaiskoulutusta..

Jyväskylän yliopisto

JYUn avoimessa yliopistossa voit opiskella yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia yliopistotutkintojen osia.

Asiasanat:  
opiskelu
kansalaisopisto
aikuiskoulutus