Hyppää pääsisältöön
Kuva
yrittajat_juhlissa
Kuva
ihminen padi kadessa

Löydä yrittäjyys

Jyväskylässä yrittäjyys on vahvasti läsnä jo opinnoista lähtien. Voit suorittaa monenlaisia yrittäjyysopintoja tai suorittaa kokonaisen tradenomikoulutuksen yrittämällä. Matkalla yrittäjäksi löydät apua omasta oppilaitoksestasi, perustamisneuvontapalveluista, hautomoista sekä yrittäjien yhteisöistä. Älä mieti enää. Ota yhteyttä!

Yrittäjyysopintoja löytyy esimerkiksi seuraavista oppilaitoksista:

Jyväskylän oppilaitokset tarjoavat työelämäpalveluja:

Tukea yrityksen perustamiseen:

Keski-Suomen Yritysidea on Gradian tuottama yritysten perustamisneuvontapalvelu, joka tarjoaa jyväskyläläisille yrityksen käynnistämistä suunnitteleville tietoa, neuvontaa ja sparrausta liiketoiminnan aloittamiseen. Tutustu Yritysidean palveluihin.

K-S Yritysidean palveluihin kuuluu muun muassa Ideapaja-niminen palvelu. Ideapaja on sinulle, joka kaipaat apua yritysideasi kehittelyyn tai olet haaveillut yrittäjänä toimimisesta. Voit osallistua ideapajaan pienen, suuren tai useamman liikeidean kanssa. Työpajassa pääset jalostamaan yritysideaasi eteenpäin yritysneuvojan johdolla. Saat työkaluja liikeidean tuotteistamiseen, kysynnän testaamiseen ja markkinapotentiaalin tutkimiseen.

Ideapaja lyhyesti:

  • Ideapaja – työpaja ideointiin 1,5h
  • Ideavalmennus – työpaja varmistamaan edellytykset tehdä liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat 3h
  • Henkilökohtainen neuvonta – idean sparrausta
  • Infot esim. sivutoiminen yrittäjyys tai liiketoimintasuunnitelman verkkovalmennus

Yritystehdas – opinnollistetut kokonaisuudet

Yritystehdas on hautomo, jossa parhaista alkuvaiheen liikeideoista kasvatetaan menestyviä yrityksiä yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Yritystehdas tarjoaa myös oppilaitosvalmennuksia.

Muita Yritystehtaan tarjoamia palveluja:

Business Jyväskylä

Business Jyväskylä houkuttelee liiketoimintaa Jyväskylään sekä reitittää paikallisia yrityksiä kasvuun ja kehittämiseen.

Yrittäjien omat yhteisöt