Nuorisokortti

Tulosta hakemus tästä tai nouda lähimmältä nuorisotilalta
nuorisokorttihakemus.pdf

Lisätietoja 
Risto Kähkönen, p. 014 266 4246 
palveluesimies

Nuorisopalveluilla on käytössä nuorisokortti, joka on toimintaan osallistuville 9-28-vuotiaille nuorille tarkoitettu jäsenkortti. 

Maksuttoman nuorisokortin hankittuaan nuori voi osallistua nuorisopalvelujen säännölliseen toimintaan. Säännöllistä toimintaa ovat nuorisotilalla käynti, nuorisopalvelujen välineiden käyttö ja kerhoissa ja ryhmissä harrastaminen. Kortin puuttuminen ei kuitenkaan estä osallistumista.

Kortti lisää nuorten yhteenkuuluvuutta ja turvallisuutta. Myös vuoropuhelu ja tiedonkulku nuorisopalvelujen ja kodin välillä helpottuu. 

Nuorisopalvelut etsii yhteistyökumppaneita ja sitä kautta lisää etuja kortin ottaneille. Lisäksi kortin ottaneiden kesken arvotaan palkintoja mm. taulutietokone.

Kortti on maksuton ja voimassa lukuvuoden kerrallaan. Nuorisokorttia haetaan nuorisotiloilta tai netistä saatavalla jäsenlomakkeella. Lomake palautetaan huoltajan tai yli 18-vuotiaan itse allekirjoittamana nuorisotilalle. Valmiin kortin saa muutaman viikon kuluttua nuorisotilalta. Lomakkeita ja tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteristä on tehty henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste.