Musiikki- ja mediatoiminta

Seppo Pohjolainen, Veturitallien Kisko-klubit, RockAll-kuoro, Jyväskylä Rock Academy
050 311 8856
seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi

 

 

Ohjattu musiikki- ja mediatoiminta

Veturitalleilla on myös kaksi soittovarustein kalustettua treenikämppää (Pannuhuone ja Konehuone) ohjatulle bänditoiminnalle sekä studio- ja mediapaja Kattila. Pannuhuone on suunnattu pop/rock -musiikille ja Konehuone elektroniselle musiikille ja hip hopille. Ohjatusta bänditoiminnasta saa tietoa talon nuorisonohjaajilta.

Veturitallien studio- ja mediapaja Kattilaa voi käyttää videoiden kuvaamiseen ja editointiin, kuvankäsittelyyn sekä bändien nauhoittamiseen ja miksaukseen.

Videoeditointiohjelmat: Adobe Premiere Pro ja Final Cut Pro X. Musiikinäänitysohjelmistot: Cubase, Logic Pro X ja Ableton Live. Kuvankäsittely: Adobe Lightroom ja Photoshop. Myös muut Adoben ohjelmistot käytössä. 

Bändileirit, kurssit ja rokkikuoro

Nuorisopalvelut järjestää alkukesästä bändileirejä Veturitalleilla. Kursseja, pajoja ja klinikkoja miksaamiseen, äänentoistoon, studiotoimintaan ja soittamiseen järjestetään kysynnän mukaan.

Jos olet kiinnostunut kuoromusiikista rock -asenteella ja erityisesti laulamisesta, ota yhteyttä RockAll – kuoroa johtavaan Seppo Pohjolaiseen.

Seppo Pohjolainen, Veturitallien Kisko-klubit, RockAll-kuoro, Jyväskylä Rock Academy
050 311 8856
seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi