Hyppää pääsisältöön
Kuva
Beach volley pelaajia hiekalla. Kuva Tero Takalo-Eskola
Pääsisältö

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut hoitaa keskitetysti tilavaraukset Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen hallinnoimiin liikuntatiloihin. Liikuntapalvelujen hallinnoimia liikuntapaikkoja ovat sisäliikuntapaikat, ulkoliikuntapaikat , ulkoilu- ja virkistysalueet sekä uimarannat. Jyväskylän kaupungin yhdyskuntatekniikka hallinnoi skeittialueita ja Jyväskylän Tilapalvelu koulujen yhteydessä olevia hiekkakenttiä.

Tapahtumapaikan hakeminen

Tapahtumanjärjestäjän tulee toimittaa tapahtumahakemuslomake vähintään kolme (3) viikkoa ennen tapahtumaa. Hakemus toimitetaan liikuntapalveluiden varausyksikköön osoitteeseen liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi. 

Ohjeet tapahtuman järjestämiseen 

Tapahtumakaupunki Jyväskylän sivuilla on kattavat ohjeet asioista, mitä tapahtumapaikkaa hakiessa ja tapahtumaa järjestäessä tulee ottaa huomioon 

Järjestä urheilutapahtuma

Ilmoita tapahtumastasi Jyväskylän kaupungin tapahtumakalenterissa

Ilmoita liikuntatapahtuma tapahtumakalenteriin.
Selaile tapahtumakalenteria.

Jyväskylän urheilutapahtumien verkoston digialusta

Jyväskylän urheilutapahtumien järjestäjät, palveluntarjoajat ja muut toimijat on nyt koottu yhteen Teams-pohjaiselle digialustalle. Jyväskylän urheilutapahtumien verkoston yhteisalustalta löydät palveluntarjoajia, paikallisia yrityksiä ja opiskelijavoimaa tapahtumiisi. Alustalle on koottu pääosin paikallisia yrityksiä, jotka tarjoavat erilaisia palveluita tapahtumille. Täältä löydät myös alueen oppilaitosten tekemiä kuvauksia, kuinka opiskelijat voivat olla mukana urheilutapahtumatoiminnassa. Voit tutustua palveluihin ja oppilaitoksiin digialustalla sekä ottaa rohkeasti yhteyttä yritysten tai oppilaitosten yhteyshenkilöihin.

Mikäli haluatte liittyä urheilutapahtumien digialustalle, laittakaa sähköpostia projektisuunnittelija Joni Oksaselle osoitteeseen joni.oksanen[a]jyvaskyla.fi 

Digialusta toteutettiin Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä -hankkeessa, jota rahoitti Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) ja se on REACT-EU-hanke, jota rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hanke päättyi syksyllä 2023.

Tapahtumapaikan hakeminen

Liikuntatilojen tapahtumahakemus (PDF)

Tapahtumapaikkahakemuksen toimittaminen

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut
Varausyksikkö
Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä

liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Varausyksikkö
liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi, p. 014 569 4255

Asiasanat:  
tapahtuma