Hyppää pääsisältöön
Kuva
Museokauppa Sparvinin tuotevalikoimaa.
Pääsisältö

Suomen käsityön museon museokauppa, Jyväskylän taidemuseon museokauppa, Museokauppa Sparvin Toivolan vanhalla pihalla ja Aalto2:n museokauppa ovat täynnä hurmaavia tuotteita, joita voit ostaa joko itsellesi tai lahjaksi. Tutustu persoonallisiin käsitöihin, koruihin, taidetuotteisiin sekä 1800-luvun Jyväskylän henkeen sopiviin esineisiin ja leluihin, ja löydä omasi!

Tervetuloa ostoksille!

Suomen käsityön museon museokauppa 

Suomen käsityön museon museokaupassa on tuotteita suomalaisilta käsityöläisiltä ympäri Suomen sekä alan kirjallisuutta. Museokaupan käsintehty valikoima seuraa sesonkeja. Tällä hetkellä myynnissä on tuotteita noin sadalta suomalaiselta käsityöläiseltä tai muotoilijalta. Museokaupasta voit hankkia myös lahjakortteja sekä Museokortteja.

Museokauppa on tullut tunnetuksi Jyväskylässä suomalaisten käsintehtyjen tuotteiden lahjatavaraliikkeenä. Museokauppaan on helppo piipahtaa ostoksille Kävelykadulta. Näyttelyvieraille museokauppa tarjoaa mahdollisuuden hankkia muisto mieluisasta vierailusta.

Tervetuloa katselemaan ja viihtymään! Myymälään on vapaa pääsy.

Kauppakatu 25
Avoinna ti-su klo 11-18
Katutasoon vapaa pääsy.
Suomen käsityön museo

 

Kuva
Suomen käsityön museon museokauppa, yleiskuvaa sisältä. Kuva Suomen käsityön museo (SKM) (Craftmuseum.fi)

Jyväskylän taidemuseon museokauppa 

Jyväskylän taidemuseon museokaupassa on runsas valikoima monipuolisia tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. postikortteja, taidekirjoja, kalentereita, koruja, muistikirjoja, palapelejä, magneetteja ja pinssejä. Myös ajankohtaisista näyttelyistä löytyy muistoksi esimerkiksi kortteja tai magneetteja. Korttivalikoimaa päivitämme sesongeittain ja tuotteista löytyy paljon lahjaideoita niin itselle kuin läheisille.

Museokaupasta voi ostaa myös Museokortteja.

Ostoksille on helppo piipahtaa suoraan Kauppakadulta museon aukioloaikoina. Myymälään ei ole sisäänpääsymaksua, tule käymään!

Tervetuloa!

Kauppakatu 23
Avoinna ti-su klo 11-18. 
Katutasoon vapaa pääsy.
Jyväskylän taidemuseo

Kuva
Tuotevalikoima Jyväskylän taidemuseon museokaupassa.

Museokauppa Sparvin 

Mikäs onkaan sen mukavampaa kuin tunnelmointi ja samalla ostosten teko? KeMu tarjoaa tämän mahdollisuuden Museokauppa Sparvinissa Toivolan vanhalla pihalla. Museokaupasta löytyy 1800-luvun lopun Jyväskylän henkeen sopivia tuotteita. Kaupasta voit hankkia myös lahjakortteja sekä Museokortteja.

Museokauppa sijaitsee Sparvinin talossa, joka on Jyväskylän keskustan vanhin alkuperäisellä paikallaan sijaitseva asuinrakennus. Talo valmistui vuonna 1861.

Museokaupan viihtyisässä työpajatilassa on kaikille avoimia maksuttomia työpajoja vaihtuvin teemoin sekä erilaisia ennakkoon varatuille ryhmille räätälöitäviä työpajoja.

Tervetuloa!

Cygnaeuksenkatu 2
Avoinna ma-pe klo 11-16 
1.-28.7.2024 ti-la klo 11-16
Vapaa pääsy

Museokauppa Sparvin

Kuva
Tuotevalikoimaa Museokauppa Sparvinissa.

Aalto2 Shop

Museokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Aalto2 Shop sisältää Alvar Aallon tuotteita Artekin sekä Iittalan kokoelmista, vastuullisten alan toimijoiden muotoilua, kirjoja sekä arjen tarve-esineitä.

Museokaupassa voit vierailla ilman pääsymaksua.

Tervetuloa!

Alvar Aallon katu 7
Avoinna ti-su klo 10-18 (touko-elokuu), 11-18 (syyskuu-huhtikuu)
Aalto2-museokauppa

Kuva
Aalto2 Shopin tuotevalikoimaa.