Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kävijöitä taidemuseon näyttelyssä

Jyväskylän taidemuseon avoin paja

Taidemuseossa järjestetään erilaisille ryhmille työpajoja ja ohjelmaa, joka soveltuu esim. tyhy-toiminnaksi työyhteisöille. Lue lisää.

Koronan suljettua museot, Avoin paja siirtyi Facebookiin. Ohjaajana toimii taiteilija Heli Harakka. Tallennettuihin live-työpajoihin pääset näistä linkeistä:
27.3. Maisema ja supersankari
3.4. Kasvojen piirtäminen, karikatyyrit, mittasuhteet
17.4. Monotypia ja maalaus 
24.4. Maalaus akryylillä, guassilla ja vesiväreillä
8.5. Piirtäminen
15.5. Lapsuusmuistojen maalaaminen
25.9. Syksy -teema
2.10. Muste, mustetekniikat ja #inktober -haaste
9.10. Galaksimaalaus vesiohenteisilla väreillä
23.10. Pelot kauniiksi 
30.10. Halloween
6.11. Isänpäivälahja vesiväreillä ja vesivärikynillä
13.11. Motivaatiomaalaus
20.11. Monotypia, nimikyltti ja sormimaalaus
27.11. Joulukortti kolmella eri tavalla

Suomen käsityön museon avoin paja

Käytettävissäsi on käsityövälineitä sahoista saksiin, ompelukoneesta höyläpenkkiin ja materiaaleja vaihtelevasti kulloisenkin teeman tai sesongin mukaan puusta paperiin, villasta kuparilankaan. Itse tehdyn käsityön saat heti mukaasi.

Avoimen pajan käyttö sisältyy museon pääsymaksun hintaan ja materiaalimaksu määräytyy käytettyjen materiaalien mukaan. Avoin paja on käytettävissä museon aukioloaikoina. Lue lisää.

Käsityöläismuseon työpajat

Toivolan Vanhalla Pihalla sijaitsevaan Käsityöläismuseon työpajatiloihin voi varata ajan pienen ryhmän vierailulle. Tule joko päiväkoti-, perhepäivähoito- tai kouluryhmän kanssa, oman perheen kesken tai kerää muu pieni lapsellinen ryhmä kokoon ja varaa oma aikasi. Lystiä, puuhaa ja tarinoita riittää ja ihan ilmaiseksi. Lue lisää.

Galleria Ratamon grafiikan paja

Grafiikan pajaa voivat vuokrata käyttöönsä sekä ammattigraafikot että pitkälle edistyneet harrastajat joko vuodeksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Lue lisää

Asiasanat: