Hyppää pääsisältöön
Kuva
Pyöräilijöitä temppuilemassa trialhallissa. Kuva Ilkka Rekilä
Pääsisältö

Liikunta-avustuksilla luodaan edellytyksiä liikunnan ja urheilun harrastamiselle, tuottamiselle ja tekemiselle. Avustuksia myönnetään liikunta- ja urheiluseurojen ja muiden liikuntaa järjestävien yhdistysten perustoimintaan ja hankkeisiin, joiden tarkoituksena on liikunnallinen toiminta tai palvelu. Jyväskylän kaupungin strategian mukaisesti avustuksilla halutaan tukea asukkaiden osallistumista, vaikuttamisen mahdollisuuksia ja yhdenvertaisuutta. Niiden avulla voidaan myös tukea harrastamisen mahdollisuuksia ja vähentää yksinäisyyttä. Avustukset edistävät lasten ja nuorten liikuntaa ja luovat mahdollisuuksia elinikäiseen liikkumiseen.

Hakuajat ja hakeminen

Hakuajat:

  • Toiminta-avustukset 2.-31.1.2024
  • Kohdeavustukset 2.-31.1.2024
  • Yksityisten liikuntatilojen avustus liikunta- ja urheiluseuroille 15.3.-14.4.2024

Hakeminen:

Avustuksia haetaan sähköisellä lomakkeella portaalissa. Kaikilta hakijoilta edellytetään vahvaa tunnistautumista joko henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla. Tutustuthan huolellisesti hakuohjeisiin ja myöntämiskriteereihin ennen hakemuksen jättämistä.

Lisätietoja avustusjärjestelmästä,  järjestelmään tunnistautumisesta sekä Suomi.fi-valtuuksien hakemisesta löydät Jyväskylän kaupungin avustukset -verkkosivuilta.

* Jos liikunnan toiminta- ja kohdeavustusmäärärahaa jää kevään hausta jäljelle, käynnistetään toinen kohdeavustusten haku, joka päättyy 31.8.2024. Kohdeavustushakemukset on jätettävä ennen tilaisuuden/tapahtuman toteutumista. Jälkijättöisesti jätettyihin hakemuksiin ei myönnetä avustusta. 

Haitari

Liikunta-avustuksiin liittyvät ohjeet

Avustukset

Ajankohtaista

Yksityisten liikuntatilojen avustus liikunta- ja urheiluseuroille 15.3.-14.4.2024

Jyväskylän kaupunki on ottanut käyttöön uuden sähköisen avustusjärjestelmän, jonka kautta haetaan kaikki vuoden 2024 avustukset. Lisätietoja avustusjärjestelmästä, järjestelmään tunnistautumisesta ja Suomi.fi-valtuuksien hakemisesta sekä linkin sähköiseen lomakkeeseen (avoinna avustusten hakuaikoina) löydät Avustukset-sivulta.

Lomakkeet:

Lisätietoja muista avustuksista:

Jyväskylän kaupungin avustukset

Lisätietoja liikunta-avustuksista

suunnittelupäällikkö Eeva Simula
p. 040 820 8899, eeva.simula[a]jyvaskyla.fi

varaussuunnittelija Anu Torm
p. 050 465 2606, anu.torm[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat:  
avustus
liikunta
kohdeavustus
toiminta-avustus