Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lähikuva skeittilaudasta
Pääsisältö

Yleisövuorot | Sisäänpääsy | Hinnasto | Verkkokauppa | UKK

Jyväskylän Seppälässä sijaitseva skeitti- ja trialhalli sijaitsee Gummerustalosta, osoitteessa Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä. Sisäänkäynti hallin tiloihin tapahtuu osoitteesta Vasarakatu 12, 40320 Jyväskylä.

Hallissa on lajinomaiset harjoittelutilat niin skeittaukseen, skuuttaukseen kuin BMX- ja trialpyöräilyyn.

Yleisövuorot skeittihallissa

Skeittihallin yleisövuorot 1.1.2024 alkaen.

Skeittihallin yleisövuorot tarkoitettu skeittaajille, skuuttaajille ja BMX-pyöräilijöille ellei toisin mainita. 

Yleisövuorot 1.1.-30.4.2024 :

 • Maanantaisin klo 16.30-19.00 vain skeitti ja skuutti.
 • Keskiviikkoisin klo 16.30-19.00 vain skeitti ja skuutti.
 • Torstaisin klo 18.30-20.50 vain skeitti ja skuutti.
 • Lauantaisin klo 13.00-15.30 skuutti, skeitti ja BMX.

Perutut yleisövuorot:

 • La 30.3. 
 • Ma 1.4.

Hallissa on myös seurojen vuoroja ja heidän harjoitusajat löytyvät seurojen omilta sivuilta.

Yleisövuoroilla suositellaan kypärän käyttöä alle 18-vuotiaille. Hallin käyttäjien on mahdollista lainata kypärää yleisövuoron ajaksi valvojalta.

Kuva
Skeittihallin kaide ja ramppeja. Kuva Nikke Tuhkanen

Skeittihalli

Hallin isommalla puolella on skeittiparkki, jossa on on harjoittelutilat skeittareille, skuuttaajille ja BMX-pyöräilijöille. Hallissa on muun muassa miniramppi, monipuolisesti erikokoisia kaaria, bänkkejä, ledgejä ja kaiteita.  

Kuva
Skeittihallin ramppi. Kuva Nikke Tuhkanen

Trialhalli

Hallin pienemmällä puolella on trialpyöräilijöille oma alue, jossa on mm. kuormalavoista ja kaapelikeloista tehtyjä harjoittelurakenteita.

Kuva
Pyöräilijöitä temppuilemassa trialhallissa. Kuva Ilkka Rekilä

Sisäänpääsy

Varatut vuorot

Skeitti- ja trialhalliin ennalta varattujen vuorojen aikana sisäänpääsy tapahtuu varausvahvistuksen yhteydessä saadun PIN-koodin avulla. PIN-koodi syötetään ulko-ovella sijaitsevaan lukijalaitteeseen ja ulko-ovi avautuu muutamaksi sekunniksi. 

Huom! Yksittäiset tilavaraushakemukset tulee tehdä ajoissa. Varaushakemuksia käsitellään arkisin klo 8-16 välillä. Viikonlopuille varaushakemukset tulee tehdä viimeistään perjantaina klo 15 mennessä. Varaushakemuksiin tulee odottaa aina vastaus, varaushakemuksen jättäminen ei ole vielä voimassa oleva tilavaraus.

Yleisövuorot

Yleisövuoroilla hallin harjoittelutiloihin pääsee ostamalla kertalipun tai sarjakortin:

 • Timmi- verkkokaupasta, ostajan oltava yli 18-vuotias (ei toimi mobiililaitteilla, esim. puhelin)
 • tai Monitoimitalon liikuntapaikkahoitajilta asiakaspalvelupisteeltä osoitteesta Kuntoportti 3. Sisäänkäynti B1-ovesta.

Yleisövuorojen kerta- ja sarjatuotteita ei voi ostaa skeittihallilta.

Kerta- tai sarjakortin oston yhteydessä asiakas saa PIN-koodin, jolla pääsee kulkemaan sisälle halliin. PIN-koodi syötetään ensisijaisesti ulko-ovella sijaitsevaan lukijalaitteeseen ja ulko-ovi avautuu muutamaksi sekunniksi. Samalla kuitataan itsensä sisään, jolloin järjestelmä lähettää asiakkaan sähköpostiin kuitin, jolla voi todentaa hallin käyttöoikeuden.

Jos koodin on kertaalleen syöttänyt ulko-ovella sitä ei tarvitse syöttää toistamiseen sisätiloissa olevaan laitteeseen. Sisäpuolen lukijalaitetta tulee käyttää silloin, jos koodia ei ole syötetty ulko-ovella. Jokainen PIN-koodin syöttäminen lukijalaitteeseen vähentää sarjatuotteesta yhden käyntikerran

Huom! PIN-koodissa olevien numeroiden perään syötetään # -merkki.

Hinnasto

Skeittihalliin on yleisövuoroille mahdollista ostaa kerta- ja sarjatuotteita.

Hinnat:

 • Kertalippu on 4 euroa 
 • 10 kerran sarjalippu 30 euroa
 • 30 kerran sarjalippu 75 euroa

Tilavuokrat:

 • Jyväskylään rekisteröityneen liikuntaseuran ja -yhdistyksen vuorovaraus 15 euroa / tunti
 • Yksityisten tahojen ja muiden käyttäjien vuorovaraus 30 euroa / tunti

Erilliset tilavaraustoiveet sähköpostitse osoitteeseen liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi

Liikuntapalveluiden hinnasto

Verkkokauppa

Yleisövuorojen kerta- ja sarjatuotteet ostetaan Timmi-verkokaupasta. Verkkokauppa toimii ainoastaan tietokoneella, verkkokauppa ei toimi mobiililaitteella. 

Verkkokaupasta ostajan tulee olla yli 18-vuotias. Kun lippu ostetaan alle 18-vuotiaalle, tulee järjestelmästä lähettää oston jälkeen kuitti ja saatu PIN-koodi/tunniste erikseen alle 18-vuotiaalle.

PIN-koodi löytyy oston jälkeen kohdasta Näytä lippu ja Tunniste. Samalta sivulta löytyy toiminto edelleen sähköpostiin lähettämistä varten. Myöhemmin tarkistamalla näet PIN-koodin Timmiin sisäänkirjautuneena välilehdeltä Omat tiedot, Omat tuotteet, Tunniste -sarake. Käyttämällä PIN-koodia ovella numerosarjaan lisätään loppuun #-merkki.

Katso kuvalliset ohjeet Timmi-verkkokaupassa ostamista varten (PDF).

UKK Usein kysytyt kysymykset

Missä hallin sisäänkäynti sijaitsee?

Hallin virallinen osoite on Alasinkatu 1-3, mutta sisäänkäynti tapahtuu Vasarakatu 12, kautta. Hallin ulko-ovi sijaitsee Gummerus-talokyltin alla. Vasarakadun sisäänkäynnin läheisyydessä on pyörille ja autoille tarkoitettuja paikoituspaikkoja.

Hallin ulko-ovella on kaksi lukijalaitetta. Kumpaan näistä PIN-koodi syötetään?

PIN-koodi syötetään lukijalaitteeseen, joka sijaitsee ulko-oven vasemmanpuoleisella seinustalla. EI ovessa olevaan lukijalaitteeseen!

Voiko kerta- tai sarjatuotteen verkkokaupasta ostaa mobiililaitteella?

Valitettavasti tällä hetkellä kerta- tai sarjatuotteen ostaminen verkkovälitteisesti on mahdollista pelkästään tietokoneelta käsin.

Voiko alle 18-vuotias ostaa kerta- tai sarjatuotteen verkkokaupasta?

Verkkokaupassa asioivan henkilön tulee olla yli 18-vuotias. Timmi-järjestelmään rekisteröityminen ja myöhemmin sisäänkirjautuminen tehdään Suomi.fi -tunnistautumisen kautta. Järjestelmään rekisteröitynyt täysi-ikäinen henkilö, esimerkiksi huoltaja, voi ostaa kerta- tai sarjatuotteen verkkokaupasta ja välittää järjestelmästä lipun yhteydessä olevan PIN-koodin alle 18-vuotiaalle sähköpostiin.

Kuinka alle 18-vuotias voi ostaa itse kerta- tai sarjatuotteen skeitti- ja trialhalliin?

Kerta- ja sarjakortteja voi ostaa myös Monitoimitalon liikuntapaikkahoitajilta asiakaspalvelupisteeltä, osoite Kuntoportti 3, 1. krs. Maksuvälineinä käyvät käteinen ja pankkikortti.

Kuinka käytän oston yhteydessä saatua PIN koodia?

Kerta- tai sarjatuotteen oston yhteydessä asiakas saa PIN koodin. PIN koodi syötetään ensisijaisesti ulko-ovella sijaitsevaan lukijalaitteeseen ja ulko-ovi avautuu muutamaksi sekunniksi.

Jos koodin on kertaalleen syöttänyt ulko-ovella sitä ei tarvitse syöttää toistamiseen sisätiloissa olevaan laitteeseen. Sisäpuolen lukijalaitetta tulee käyttää silloin, jos koodia ei ole syötetty ulko-ovella. Jokainen PIN-koodin syöttäminen lukijalaitteeseen vähentää sarjatuotteesta yhden käyntikerran

Kuinka toimin, jos sarjakortilta on veloitettu tuplasti yhden asiakkaan käyntikerralta?

Ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen liikunta.varaukset[at]jyvaskyla.fi. Kerro viestissä mm. ostajan nimi, PIN-koodi ja käyntikerrat.

Kunnossapito

Jyväskylän kaupunki
Liikuntapaikanhoitaja  p. 050 366 4348

Tilavaraukset

liikunta.varaukset[a]jyvaskyla.fi

HINNASTO

Liikuntapalvelujen hinnasto

Asiasanat:  
skeittihalli