Hyppää pääsisältöön
Kuva
Veturitallien pelitilan kalustoa (näppäimistö, vr-lasit, hiiri) pöydällä kuvattuna ylhäältä. Kuva Panu Räsänen

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden pelitoiminta

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestävät yhdessä 13 – 29 vuotiaiden nuorten kanssa erilaisia peleihin liittyviä toimintoja kuten tapahtumia, turnauksia, työpajoja sekä seminaareja. Ajantasaiset tiedot erilaisista tapahtumista ja seminaareista saat seuraamalla Jyväskylän kaupungin tapahtumakalenteria.


Toiminta on ilmaista ja pääsääntöisesti kaikki tapahtumat ovat avoimia kaiken ikäisille. Erilliset ikärajoitukset koskevat esimerkiksi K-18 peli-iltoja sekä nuorisotilojen omia ikärajoja.


Vuoden aikana tapahtuu useita toimintoja, joihin voi tulla mukaan, milloin haluaa. Jos mieleen juolahtaa omia ajatuksia, niitä voi ehdottaa oman alueen nuorisotilan nuorisonohjaajille.

Pelikonsoleilla pelaaminen

Jokaisella Jyväskylän kaupungin nuorisotilalla on mahdollista harrastaa pelaamista konsoleilla, lautapeleillä sekä esimerkiksi biljardilla. Pelivalikoima vaihtelee tiloittain. 

Musiikki ja video

Jyväskylän Veturitallit tarjoaa tilat, ohjelmistot ja apuvoimia musiikin ja videoiden tekemiseen. Veturitallien studiossa on kaikki tarvittavat ohjelmat ja välineet medioiden tekemiseen. Laitteistoja voi käyttää omatoimisesti tai ohjaajan avustuksella. Studion käyttöön tarvitaan ajanvaraus.

Discord-toiminta

Nuorisopalveluiden työntekijät ylläpitävät Nuorten Jyväskylän Discord-serveriä. Serverillä on mahdollisuus seurata työntekijöiden tai muiden nuorten striimejä ja osallistua yleiseen keskusteluun tekstikanavilla. Voit myös ehdottaa sinua kiinnostavaa toimintaa ylläpitäjille! Serverille pääsee kutsulinkillä: https://discord.gg/3fHFKtj
Lisätiedot, keskustelujen aukioloajat ja infoa tulevista sisällöistä Nuorten Jyväskylän nettisivuilla

Vanhempainillat

Oletko opettajana koulussa ja järjestät vanhempainiltoja? Haluaisitko, että joku tulisi puhumaan esimerkiksi peleistä ja sosiaalisesta mediasta? Me olemme valmiita! Voit kutsua meidät puhumaan mitä pelaaminen on tai mikä on esimerkiksi snapchat. Laita viestiä ja ehdota päivämäärää, niin tulemme paikalle.

Lisätietoja pelitoiminnasta saat oman alueen nuorisonohjaajalta.