Pelitoiminta

Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden pelitoiminta

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestävät yhdessä 13 – 29 vuotiaiden nuorten kanssa erilaisia peleihin liittyviä toimintoja kuten tapahtumia, turnauksia, työpajoja sekä seminaareja. Ajantasaiset tiedot erilaisista tapahtumista ja seminaareista saat seuraamalla Jyväskylän kaupungin tapahtumakalenteria.


Toiminta on ilmaista ja pääsääntöisesti kaikki tapahtumat ovat avoimia kaiken ikäisille. Erilliset ikärajoitukset koskevat esimerkiksi K-18 peli-iltoja sekä nuorisotilojen omia ikärajoja.


Vuoden aikana tapahtuu useita toimintoja, joihin voi tulla mukaan, milloin haluaa. Jos mieleen juolahtaa omia ajatuksia, niitä voi ehdottaa oman alueen nuorisotilan nuorisonohjaajille.

Pelikonsoleilla pelaaminen

Jokaisella Jyväskylän kaupungin nuorisotilalla on mahdollista harrastaa pelaamista konsoleilla, lautapeleillä sekä esimerkiksi biljardilla. Pelivalikoima vaihtelee tiloittain. 

Musiikki ja video

Jyväskylän Veturitallit tarjoaa tilat, ohjelmistot ja apuvoimia musiikin ja videoiden tekemiseen. Veturitallien studiossa on kaikki tarvittavat ohjelmat ja välineet medioiden tekemiseen. Laitteistoja voi käyttää omatoimisesti tai ohjaajan avustuksella. Studion käyttöön tarvitaan ajanvaraus.

Discord-päivystys

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen työntekijät päivystävät Discordissa kahdesti viikossa. Chattiin voi tulla juttelemaan ja kysymään asioista, jotka mietityttävät. Keskustelua voi käydä yleisellä kanavalla tai laittaa viestiä yksityisviestillä.
Lisätietoja ja kutsumislinkki: http://nuorten.jyvaskyla.fi/discord

Vanhempainillat

Oletko opettajana koulussa ja järjestät vanhempainiltoja? Haluaisitko, että joku tulisi puhumaan esimerkiksi peleistä ja sosiaalisesta mediasta? Me olemme valmiita! Voit kutsua meidät puhumaan mitä pelaaminen on tai mikä on esimerkiksi snapchat. Laita viestiä ja ehdota päivämäärää, niin tulemme paikalle.

Lisätietoja pelitoiminnasta saat oman alueen nuorisonohjaajalta.