Hyppää pääsisältöön
Kuva
Nuorten Jyväskylän verkkosivu puhelimen näytöllä

Nuorten tieto- ja neuvontatyö on ennalta ehkäisevää nuorisotyötä. Sen tavoitteena on tarjota ammattitaitoista tietoa, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa. Nuorten tieto- ja neuvontatyöllä tuetaan nuorten kasvua, itsenäistymistä ja hyvinvointia sekä autetaan tekemään omaa elämänhallintaa tukevia valintoja ja päätöksiä. Nuorille suunnatun tiedon tulee olla luotettavaa ja monipuolista. Nuorten tieto- ja neuvontapalveluista neuvoja voivat kysyä myös nuorten vanhemmat ja muut nuorten parissa toimivat.

Nuorten Jyväskylä

Mietityttääkö harrastuksen löytäminen, asuminen, koulujutut, kaverisuhteet, kesätyöt tai jokin muu juttu elämässä? Nuorten Jyväskylä tarjoaa maksutonta ja luottamuksellista tietoa sekä neuvontaa nuorten elämään liittyvissä asioissa. Palvelu on tarkoitettu kaikille 13-29-vuotiaille Jyväskylän nuorille ja nuorille aikuisille.

Nuorten Jyväskylä

Painovirhe

Keskisuomalaisten nuorten ja nuorten aikuisten toimittama Painovirhe on kaikille avoin verkkojulkaisu.  Toimintaa ylläpitää Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Toimittajilla on apunaan ja tukenaan nuorisotyöntekijöitä.

www.painovirhe.fi

 

Lisätietoja

Esa Linna, nuorisonohjaaja
p. 040 556 8726, 014 266 4244
esa.linna(at)jyvaskyla.fi

Rita Suhonen, nuorisonohjaaja 
p. 050 320 5933
rita.suhonen(at)jyvaskyla.fi

Minna Hakkarainen, tiedottaja
p. 014 266 4029, 040 528 6226
minna.hakkarainen(at)jyvaskyla.fi