Ohjaamo Jyväskylä

Tervetuloa Ohjaamoon!

Ohjausta ja neuvontaa livenä
ma-ti klo 12-16
Ohjausta ja neuvontaa etänä
ke-pe klo 9-16
p. 050 311 8877
(soitto, tekstari, whatsapp)
ohjaamo[at]jyvaskyla.fi

Kesätyöneuvonta (kesätyösetelit, kaupungin kesätyöt)
arkisin klo 9-15 
p. 046 923 6583 

Maahanmuuttajanuorten Tiistai-helppi joka tiistai Ohjaamossa
klo 12-16

Ohjaamo sijaitsee osoitteessa Gummeruksenkatu 6, 40100 Jyväskylä (sisäänkäynti Multitronic-liikkeen ovesta). Tilamme ovat toisessa kerroksessa ja rakennuksessa on myös hissi. Jos tarvitset hissiä, otathan yhteyttä Ohjaamon puhelimeen, sillä hissi sijaitsee rakennuksen takaosassa.

Olemme muuttamassa uusiin tiloihin Nuorten taloon huhtikuun lopussa. Toukokuusta lähtien Ohjaamo Jyväskylä löytyy osoitteesta Asemakatu 4, 2.krs.

Some-kanavat

Ohjausta, apua ja neuvoja Discordissa Keski-Suomen Ohjaamot -serverillä keskiviikkoisin klo 14-15. Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset Instagramissa ja Facebookissa.

Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palvelu, josta saa ohjausta ja neuvontaa muun muassa koulutukseen, vapaa-aikaan, asumiseen, hyvinvointiin ja muihin arjen asioihin. Henkilökohtaisen neuvonnan ja ohjauksen lisäksi voit osallistua erilaiseen ryhmätoimintaan. 

Ohjaamo Jyväskylässä työskentelee opinto-ohjaajia, sosiaaliohjaaja, yksilövalmentaja, nuorisonohjaajat, TE-asiantuntija ja koordinaattori. Ohjaamossa nuoria auttaa myös asumisneuvoja noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Ohjaamon somesta näet tarkempia tietoja palveluista ja tapahtumista. Otathan siis seurantaan Instagramin ja Facebookin.

Nuoret ovat vahvasti mukana Ohjaamon toiminnan kehittämisessä. Ohjaamossa toimii oma nuorten kehittäjäryhmä, johon kaikki alle 30-vuotiaat ovat tervetulleita.

Tiistai-helppi tarjoaa Ohjaamon palveluita maahanmuuttajataustaisille nuorille. Paikalla auttamassa ovat nuorisonohjaaja ja opinto-ohjaaja sekä tukena koko muu Ohjaamon tiimi.

Ohjaamot muodostavat Suomessa yli 60 toimipisteen verkoston ja Ohjaamo Jyväskylä on yksi niistä.

Lisätietoa:

Ohjaamokoordinaattori Marita Räisänen
050 468 3082 (puhelu, tekstiviesti, whatsapp)
marita.a.raisanen[at]jyvaskyla.fi

Nuorten talo

Ohjaamo Jyväskylä muuttaa huhtikuun lopussa osaksi Nuorten taloa.

Nuorten talo on Jyväskylän kaupungin vastaus nuorten palveluiden sirpaleisuuteen. Nuorten talo kokoaa yhteen nuorten palveluja, jotta 13-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten olisi helpompi löytää tarvitsemaansa apua ja tukea elämän eri tilanteisiin.

Nuorten talo kokoaa laajasti eri toimijoita yhteen. Samasta paikasta Asemakadulta löytää muun muassa nuorisotyön, päihde- ja mielenterveyspalvelujen, sosiaalityön sekä etsivän nuorisotyön palveluja. Nuorten talosta saa tietoa ja apua moniin eri kysymyksiin. Olipa kyse sitten asumisesta, opiskelusta, omasta hyvinvoinnista tai vaikkapa harrastuksista, Nuorten talossa nuorta kuullaan ja etsitään yhdessä askeleet eteenpäin.

Some-kanavat

Ohjausta, apua ja neuvoja Discordissa Keski-Suomen Ohjaamot -serverillä keskiviikkoisin klo 14-15. Ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset Instagramissa ja Facebookissa.