Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kirpputoritavaraa
Pääsisältö

Kirpputoritoiminta Sepänaukiolla kesällä 2024

Sepänaukion kirpputori järjestetään joka lauantai ja sunnuntai 25.5. – 21.7.2024 välisenä aikana klo 8.00-13.00. Kirpputorin toteutumisella on säävaraus.

Kirpputoritoiminnan pyörittämisestä vastaa Jyväskylän Puistokoulun neljäsluokkalaiset yhdessä vanhempaintoimikunnan kanssa. He pitävät alueella myös kesäkahvilaa, joka on auki satunnaisesti viikonloppuisin kirpputoritapahtuman yhteydessä.

Huom! Kirpputoria ei järjestetä koulujen päättäjäisviikonloppuna 1.-2.6.2024 eikä juhannuksena 22.-23.6.2024.

Myyjäksi Sepänaukion kirpputorille

Myyntipaikan voi lunastaa tapahtuman järjestäjältä viiden euron hinnalla. Myyntipaikka maksetaan paikan päällä eikä sitä tarvitse varata etukäteen. Maksaa voi joko käteisellä tai Mobilepaylla.

Lisätiedot myyntipaikasta kiinnostuneille: Taru Laiho, taru.laiho[at]gmail.com

Haluaisitko sinäkin pyörittää Sepänaukion kirpputoria?

Jos olet kiinnostunut Sepänaukion kirpputoritoiminnan järjestämisestä, ilmoitathan kiinnostuksestasi  Kaupunkirakenteen neuvontaan: p. 014 569 5000, kaupunkirakenne[at]jyvaskyla.fi. Neuvontapiste sijaitsee Rakentajantalolla osoitteessa Hannikaisenkatu 17 ja on avoinna arkisin klo 8.00 – 15.00.

Koska kirpputoritoiminta on luvanvaraista, kirpputorin järjestämistä varten tehdään kaupungin kanssa sopimus. Voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys saa kaupungilta Sepänaukion kirpputorialueen käyttöluvan kirpputoritoimintaa varten ilmaiseksi. Muilta toimijoilta peritään päiväkohtainen 95 euron maksu luvasta. Kirpputoritoiminnan järjestäjätaho saa kerätä toiminnasta kertyneet tuotot itselleen. 

Järjestäjätahoja voi olla myös useampia, sillä kirpputorin järjestäjät voivat pitää kirpputoria itse valitseminaan päivinä tai vaikka vain kerran kesässä. Järjestäjätaho saa myös itse hinnoitella kirpputorin myyntipaikat.

Sepänaukio tapahtuma-alueena

Sepänaukiolla on mahdollista järjestää myös tapahtuma, lisätietoa Sepänaukio tapahtumapaikkana.

 

Asiasanat:  
myyntipaikka
kirpputori