Rivi- ja kerrostalotontit

Vilkas ja nuorekas Jyväskylä on noin 140 000 asukkaan kaupunki, jossa pikkukaupungin viihtyisyys yhdistyy suuren kaupungin sykkeeseen. Jyväskylässä järvet ja luonto ovat lähellä ja Jyväskylä tarjoaa nykyisille ja tuleville asukkailleen laadukkaita asuinympäristöjä hyvien kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden äärellä luonnonkauniissa Keski-Suomen maisemissa. Rakentamiselle löytyy monipuolisia vaihtoehtoja ja Jyväskylä onkin yksi Suomen halutuimpia asuinkaupunkeja.

Jyväskylän kaupunki tarjoaa haettavaksi monipuolisesti rivi- ja kerrostalotontteja eri puolilta kaupunkia. Uusia tontteja jaetaan pääsääntöisesti keväisin ja syksyisin erikseen ilmoitettavina hakuaikoina, muutoin vapaana olevat tontit ovat jatkuvassa haussa. Tontit varataan 6-12 kuukaudeksi, vuoden varausmaksu on 1% tontin myyntihinnasta.


Keväällä 2021 jaettavat kerros- ja rivitalotontit

Kevään aikana jaettavaksi tulee Savulahden osalta kolme asuinkerrostalotonttia, kaksi rivitalotonttia, yksi asuinkerros- sekä rivitalotontti. Hietajärvenrannalta haettavaksi tulee yksi asuinpientalotontti.

Savulahti II, Koukkukatu - Hakuaika 3-14.5.2021

  • Kortteli 168, AR, AKR
  • Kortteli 170, AK

Hietajärvenranta, Koulukatu, Tikkakoski - Hakuaika 3-14.5.2021

  • Kortteli 12, AP

Syksyllä 2021 jaettavat kerros- ja rivitalotontit

Syksyllä 2021 jaettavien tonttien hakuajat tarkentuvat myöhemmin.

Kauramäki, Tilkunlammentie

  • Kortteli 35, AK

Samulinniitty

Pupuhuhdan keskuskortteli

Väkkärätie, Vaajakoski

Vapaana olevat rivi-ja kerrostalotontit kartalla alueittain


Tonttien hakeminen

Rivi- ja kerrotalotontteja haetaan rivi- ja kerrostalotonttihakemuksella. Hakemus tulee toimittaa joko sähköpostitse (kaupunkirakennepalvelut.tontti(at)jyvaskyla.fi) tai postitse osoitteeseen: Jyväskylän kaupunki/Kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö/Tontit ja maanhallinta, PL 233, 40101 Jyväskylä. Hakemuksen voi palauttaa myös henkilökohtaisesti Palvelupiste Hannikaiseen (Rakentajantalo, Hannikaisenkatu 17).